Fotodaki turbo garett gtx serisi gibiBilmiyorum ölçmedim ki spor gazetesi
Kaç gayme o sen biliyon muBugün önümde passat b8 pert oldu zuahhahahaha KAĞITTTTTTT
Ulan bi golf gti doldursak ne manyak şeyler olur ahahah
Kanatları kırılmış durumda abi basan basmış sanırım ahsahhsahasFotodaki turbo garett gtx serisi gibi
Rahat 2.6 falan basarsın sen
Valla yoldan geçen motorlu abi durdu yazık lan kaç para sen o biliyon mu dedi aynı senin gibiKaç gayme o sen biliyon mu
Eminonunde 2 sene once 60 a birakmisti elimdekileri bitiriyorum diyodu adam
Bi tane alasım geldi yav
Bu gene %100 otodan iyi buna şükür.Abi izledim dedim hoş bir şeye benziyor arabada hayalimdeki araç arkadaş zaman israfının ötesinde. Sanayide kolaylıkla yapılan bi bodykit ve jant değişimine bölüm çekmişler. Çakma program yapılırda arkadaş o dayıları örnek programdaki tiplere benzetmekle iş bitmiyor.
Hem üzülüp hem güldüğüm duygu karmaşası yaşadığım bir başka konu hadi performansını bir görelim test edelim diyip arabayla boş alanda sıfır çizmeye çalışmaları. Off of f30 3.20D
Araba katliamı yapan tüm programların,kekoların,ekiplerin Allah tez elden otomobil sahibi olamaması nasip etsin.Gecenlerde sanayide benle yaşıt herifler Kango Berlingo gibi ticari araçları yere mı ne basmış tass tuss kaldırıp indiriyorlar ve orangutan gibi birbirlerine kahkaha atıyorlardı.Anlam verememişti İlhan bu olaya.. İçimden mahalledeki 5 yaşındaki selimn daha ileri seviye sahip olduğunu düşündukten somra Allah akıl fikir ihsan eylesin deyip uzaklastım.
Şurayım imzam yapıcam diğer hesap ile unutmazsam ahshahahahahaGecenlerde sanayide benle yaşıt herifler Kango Berlingo gibi ticari araçları yere mı ne basmış tass tuss kaldırıp indiriyorlar ve orangutan gibi birbirlerine kahkaha atıyorlardı.Anlam verememişti İlhan bu olaya..
Başka şeyler kalkıp inmeyince berlingoyu kaldırıp indirip zevk alıyolar demek kiAraba katliamı yapan tüm programların,kekoların,ekiplerin Allah tez elden otomobil sahibi olamamasını nasip etsin.Gecenlerde sanayide benle yaşıt herifler Kango Berlingo gibi ticari araçları yere mı ne basmış tass tuss kaldırıp indiriyorlar ve orangutan gibi birbirlerine kahkaha atıyorlardı.Anlam verememişti İlhan bu olaya.. İçimden mahalledeki 5 yaşındaki selimn daha ileri seviye sahip olduğunu düşündukten somra Allah akıl fikir ihsan eylesin deyip uzaklastım.