Yapıcam Allah izin verirse zamanla Foruma atarım zaten her değişmeyi
Panpa bende 1.7yi mora boyatıcam
Yapıcam Allah izin verirse zamanla Foruma atarım zaten her değişmeyi
İstediğin renge boyat arkadan bakınca yine de hep siyah olcakPanpa bende 1.7yi mora boyatıcam
Gezeriz artık beraber renkli renkliPanpa bende 1.7yi mora boyatıcam
Ayna kapaklarını mor yap o zaman.Hoş durur.Panpa bende 1.7yi mora boyatıcam
Garaj kısmında bekliyoruz başlığı panpaYapıcam Allah izin verirse zamanla Foruma atarım zaten her değişmeyi
Aynen kanka beğendimForumun tasarımını beğendiniz mi?Bence çok hoş olmuş.
iyidir seni sormalı panpaSelam beyler.Nasılsınız?Tigra manyak olur yav.Her gören bakar.
Ben de iyiyim panpa da bu dernek nerdeBen mi bilmiyorumiyidir seni sormalı panpa
AhahahahahahahahNe kadar da veletlerin bulunduğu bir başlık.Anca muhabbetYok be ne CIA, olsa olsa tayfun okur.
Tayfun da bir ajan zaten hocam denk sayılırlarYok be ne CIA, olsa olsa tayfun okur.
Beyler gece gece ne diyonuz ben bişey anlamdım CIA ve hoşaf kavurma neyBeyler hoşaf kavurma geldi.Doluşak başlığa
Açıklama bekliyoruz @MertEren @DuzboruDownpipe beylerBeyler gece gece ne diyonuz ben bişey anlamdım CIA ve hoşaf kavurma ney
Yok be ne ajanı. tt yarısı çok düzgün yarısı da hafif bir ifadeyle değişik diyeyim. tayfun da malesef kötü tarafından. tayfunun kişilik bozukluklarını bir foruma mal etmemek lazım.Tayfun da bir ajan zaten hocam denk sayılırlar