Oscar çöller de minika go da çıkıyor. Çok saf bir kertenkeledir.Hiç izlemedim Oscar'I
Saf olduğu kadar idealist ve azimli ama dişi yeşil kertenkeleyi gördüğü zaman herşeyi unutuyor. Çizgi filmin dili yok, hem evrensel hem kişisel yani, istediğin gibi yorumlayabiliyorsun. Öyle izlediğimden değil ama denk geldiğimde bakarım her seferinde de neşemi yerine getirir. Ayrıca Dünya' da fazla izlenen bir çizgi film değilmiş, demek ki ne kadar gülmeye aç sorunlu bir milletmişiz ki bizde izlenme rekorları kırıyor.Oscar çöller de minika go da çıkıyor. Çok saf bir kertenkeledir.
Kamber yaparlar sonra 10 saat beklersin kasisten geçsin diye falan yazık arabalara yavBu Hondacılarda nasıl bir modifiye anlayışı var anlamış değilim. Elleme lan işte Japon cıncık gibi makineyi yapmış vermiş kurcalayınca bozuyonuz işte. "Adamın zevki sizene yhaa!!!" diyen arkadaşların ağzına uçarı bir marşpiyel ile vurmak lazım, bunun zevkle alakası yok.
Yan yan geçerlerBi egzoz sesleri vardır.Kulakların içine eder.1.4 ies motoru uçak motoru zannerderler vs.Kamber yaparlar sonra 10 saat beklersin kasisten geçsin diye falan yazık arabalara yav
Maksat mekanın önüne çektin mi şekil dursun. Halbuki gülüyoruz haberleri yok.Kamber yaparlar sonra 10 saat beklersin kasisten geçsin diye falan yazık arabalara yav
Herşey replika bütün arabalar aynı bide 5 tane arka arkaya böyle taksi durağı gibiMaksat mekanın önüne çektin mi şekil dursun. Halbuki gülüyoruz haberleri yok.
Ve genelde 250 k da falan olurlar atmosferiklerle bile yürüyemezlerYan yan geçerlerBi egzoz sesleri vardır.Kulakların içine eder.1.4 ies motoru uçak motoru zannerderler vs.
Siz onların toplamtısına denk geldiniz mi hiçArada bizim burda toplanırlar çevirmeye çalışırlarHerşey replika bütün arabalar aynı bide 5 tane arka arkaya böyle taksi durağı gibi
Denk geldim hocam koltuklar yaklaşık 180 derece yatık olur dimi Tazmanya canavarı vardır öndeSiz onların toplamtısına denk geldiniz mi hiçArada bizim burda toplanırlar çevirmeye çalışırlar
Ben genel de şahicilere denk geliyorumSiz onların toplamtısına denk geldiniz mi hiçArada bizim burda toplanırlar çevirmeye çalışırlar
180 derece yatık koltuk olayı doğru.Kafayı arka camdan görürsünO tampona bağlı tazmanya canavarı standartDenk geldim hocam koltuklar yaklaşık 180 derece yatık olur dimi Tazmanya canavarı vardır önde
- Panpa geçen sanayiye girdim işte, dedim usta pıstıracaz, hemen beş bakla kestik yaydan, şimdi karıncalar bile eğilerek geçiyor makine jilet. Nasıl panpa jilet di mi ?Herşey replika bütün arabalar aynı bide 5 tane arka arkaya böyle taksi durağı gibi
Panpaaa sigara paketi giriyor muHemen kes yayıO Hondalardan birine bindim ben.Seke seke gidiyorduk.Midem bulanmıştı yav.- Panpa geçen sanayiye girdim işte, dedim usta pıstıracaz, hemen beş bakla kestik yaydan, şimdi karıncalar bile eğilerek geçiyor makine jilet. Nasıl panpa jilet di mi ?
+ Şey, ııı, ben, şimdi ne desem bilemedim ki ? Güzel olmuş ya olmuş bu, hadi iyi geceler. (Koşarak uzaklaşılır.)
Geçen bir 206 gördüm böyle birşey yapmaya çalışmış ama bildiğiniz farklı farklı boyaları sürmüş resmen. Sprey boyayla boyanmış gibi gözüküyordu.
Kanka araba stok güvenlik paketi yok 1.4 s 350 binde hiç zorlanmadı 98 model 30 bin diyoruz komple tek tek toplandı araba bire bir HondaPanpaaa sigara paketi giriyor muHemen kes yayıO Hondalardan birine bindim ben.Seke seke gidiyorduk.Midem bulanmıştı yav.
Panpa arabayı komple boyayacam spreyle0 ından farksız olacak.Makina fişekkkkGeçen bir 206 gördüm böyle birşey yapmaya çalışmış ama bildiğiniz farklı farklı boyaları sürmüş resmen. Sprey boyayla boyanmış gibi gözüküyordu.
Bagajdaki kutu bassıda (devasa) yanında veriyorum bak karşim. Babası oğluna yapmaz böyle kıyağı.Kanka araba stok güvenlik paketi yok 1.4 s 350 binde hiç zorlanmadı 98 model 30 bin diyoruz komple tek tek toplandı araba bire bir Honda