yayın yok herhalde o zaman cs gireyimAynen ya hiç sormayın. İşi gücü bırakmıştım bu gün yayın var diye
yayın yok herhalde o zaman cs gireyimAynen ya hiç sormayın. İşi gücü bırakmıştım bu gün yayın var diye
nerde olacak kiAcaba yayın varda biz mi bulamıyoruz yav?
Valla periscope, younow, youtube hepsine ayrı ayrı bakıp duruyorum ama yok.nerde olacak ki
periscope hariç bende baktım yokValla periscope, younow, youtube hepsine ayrı ayrı bakıp duruyorum ama yok.
[emoji58][emoji52]sen atarlanıyorsun hocam
@surmeklazim ben cok şaşiriyorum. 125cc 250cc motorsikletler , r25 gibi gundelik racerler ile uzun yola cikanlar, yamaha delightlar ile memlekete gidenler felan... Scouterinin önunu arkasini yanlari çanta ile doldurup kamp atanlar derken, yagmurda çamurda firtinada ruzgar yiye yiye giden motovloggerlari izliyorum.. Adamin motoru binicisinin agirli ile bile 135 km hizi gecemezken.. Herseyi basarip hedeflerine ulaştiklarinda bi ohh diyorlar. Ama bir yakit tuketimi cikariyorlar , bi servis maliyetinden bahsediyorlar derken ortaya manyak rakamlar cikiyor. Izledigim en az yakan motor trip videosunda r25 ile adam 6 litre benzin yakmaktan bahsediyor... Bu motorun uzun yolda okadar kahrini cekip dev gibi bir fatura cikiyor olmasi tuhafima gitti. Normal benzinli otomobil klima acik 5 kisi full bagaj zaten 5 litre dizelse 4.5 litre yakiyor... Motorun uzun yolda ne ozelligi kaldiki
Pcx al 2 litre benzin yakıyo2 kişi Bursaya gittik sıkıntısız@surmeklazim ben cok şaşiriyorum. 125cc 250cc motorsikletler , r25 gibi gundelik racerler ile uzun yola cikanlar, yamaha delightlar ile memlekete gidenler felan... Scouterinin önunu arkasini yanlari çanta ile doldurup kamp atanlar derken, yagmurda çamurda firtinada ruzgar yiye yiye giden motovloggerlari izliyorum.. Adamin motoru binicisinin agirli ile bile 135 km hizi gecemezken.. Herseyi basarip hedeflerine ulaştiklarinda bi ohh diyorlar. Ama bir yakit tuketimi cikariyorlar , bi servis maliyetinden bahsediyorlar derken ortaya manyak rakamlar cikiyor. Izledigim en az yakan motor trip videosunda r25 ile adam 6 litre benzin yakmaktan bahsediyor... Bu motorun uzun yolda okadar kahrini cekip dev gibi bir fatura cikiyor olmasi tuhafima gitti. Normal benzinli otomobil klima acik 5 kisi full bagaj zaten 5 litre dizelse 4.5 litre yakiyor... Motorun uzun yolda ne ozelligi kaldiki
başladı yayınHaber verin durumları [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tamam hocam son durum sohbetMertcancım yarım okuyup yazmasan? Ben zaten misafirlikteyim az önce 2 3 defa yazdım inatla bana diyosun ben zaten izleyemeyeceğim durumları buraya yazın diye o yüzden diyorum.
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
[emoji8]tamam hocam son durum sohbet