Berkin öpücük attı BAN[emoji8]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Berkin öpücük attı BAN[emoji8]
Bu çocuk çok kıskanç olmaya başladı seni de mi öpeyim illa. [emoji23]Berkin öpücük attı BAN
öpte rahatlasınBu çocuk çok kıskanç olmaya başladı seni de mi öpeyim illa. [emoji23]
arkadas sen ılk once var olan takıpcıyı mutlu et gerısıne bakarsın sonraYav amaç sitenin tanıtımı zaten sosyal medyada ben paylaşıyom facebooktaki 2000 twitterdaki 1000 kişiden 10 kişi siteyi görse kâr amaç o. [emoji23][emoji23]
Öpme orhanbabuşla iş birliği kurduk seni banlatacazBu çocuk çok kıskanç olmaya başladı seni de mi öpeyim illa. [emoji23]
@maximaorhanisback reis ne diyo bu yezidÖpme orhanbabuşla iş birliği kurduk seni banlatacaz
senin niye sosyal medya hesabın yok yenge mi kızıyoarkadas sen ılk once var olan takıpcıyı mutlu et gerısıne bakarsın sonra
@maximaorhanisback banlatacaz en yakın zamanda@maximaorhanisback reis ne diyo bu yezid
orhanbaba sırtımdan vurmaz beni ama senden beklerim@maximaorhanisback banlatacaz en yakın zamanda
yok allahı var bır kez olsun kapa demedı. sıfrem vs de vardı zaten ondada asıl muhabbet bana zaman kaybı geldıgı ıcın kapadım. ben kımse ne yapıyor nerde pek merak etmıyorum bıde. yapılabılecek en garıp cekılısı tıssot adı altında yapmaları degısık alsana kendı takıpcılerını youtube takıp edenlerı forumdakılerı vs ılla facebook.senin niye sosyal medya hesabın yok yenge mi kızıyo
Ben ne ettim sana illa hesabını mı hackleyem onu mu istiyonorhanbaba sırtımdan vurmaz beni ama senden beklerim
Dökül dökül biraz daha silkelesek daha ne hayın planların çıkacak bakalım. [emoji58] öpmedim diye bunları mı yapıcan [emoji23]Ben ne ettim sana illa hesabını mı hackleyem onu mu istiyon
Müdür forum içi ayrı sürpriz var demişti and reisyok allahı var bır kez olsun kapa demedı. sıfrem vs de vardı zaten ondada asıl muhabbet bana zaman kaybı geldıgı ıcın kapadım. ben kımse ne yapıyor nerde pek merak etmıyorum bıde. yapılabılecek en garıp cekılısı tıssot adı altında yapmaları degısık alsana kendı takıpcılerını youtube takıp edenlerı forumdakılerı vs ılla facebook.
Like at like panpa olacam ben deDökül dökül biraz daha silkelesek daha ne hayın planların çıkacak bakalım. [emoji58] öpmedim diye bunları mı yapıcan [emoji23]
İlk 10 a süpriz vardı herhalde bakayım ilk 10da mıyımMüdür forum içi ayrı sürpriz var demişti and reis
Tmm öptüm bebeğem [emoji8]Like at like panpa olacam ben de
benı su an en mutlu edecek sey haftada 2- 3 vıdeo gelmesı acıkcasıMüdür forum içi ayrı sürpriz var demişti and reis
Sırtımdan vuruldum.............ALAYINIZA O ZEVKİ TATTIRACAĞIM MERAK ETMEYİN DOSTLAR...
Valla saatim yok [emoji23][emoji23]benı su an en mutlu edecek sey haftada 2- 3 vıdeo gelmesı acıkcası