AhahahahahaDuman atmaması için bir yöntem yok mu?1.7nin dumanı yeter , duman içeri giriyo gözlerim kıpkırmızı eve gidiyorum annem esrarmı içiyosun sen diyo
Dumanlı,kesicili hard yazılım1.7 dtilar için daha çok duman atması için dumanlı yazılımı var diye biliyorum
1.7 dtilar için daha çok duman atması için dumanlı yazılımı var diye biliyorum
Geçen otobanda roll vardı 1.7 corsa vs a6Duman için yazılım yok , yakıt hava oranı bozulduğu için zengin karışımdan ötürü duman atıyor yazılımı kısarsanız yani mazotu kısarsanız duman azalır standart hale getirirseniz duman atmaz , şehir içinde akışmetreyi söküyorum araba standart hale geliyo ve duman atmıyo , gazlamak istiyosam akış metreyi geri takıyorum aslında oraya bi swicth bağlayıp arabanın içine çekmeyi düşünüyorum DTİ+ falan yazarım düğmenin üstünede hahaha açarım gazlarım kapatırım araba yavaşlar
AhahhahahahaDCİ nin sesini düğün hoporlörlerine verceksin tamam.
yaparız knk sinanngarageMazot pompam sıkıntı çıkarıcak galiba knk kesiyo arada
Ne yaptın ne ettin bekliyorum takipteyim.Bizde kendi capimizda 1.6 dobloyu hizlandirma cabasindayiz tecrubeli arkadaslar öneride bulunursa sevinirim. Suanlik sadece hafif dumanli megachip yazilim var. 140 hp civari oldu. Pedalchip,egr dpf iptali,performans hava filtresi sirada beklenenler ve en kisa zamanda c sinifi kamyon lastiklerinden kurtulmak