Yavas yavas yapacaz inşallah acelemiz yok müsait bi zamanımda 1,6 yazılımlı caddyle denicem bu halde araçlarımızı görüp ikimizinde yapacağı işlemler var sonra tekrar denicez.Ne yaptın ne ettin bekliyorum takipteyim.
Yavas yavas yapacaz inşallah acelemiz yok müsait bi zamanımda 1,6 yazılımlı caddyle denicem bu halde araçlarımızı görüp ikimizinde yapacağı işlemler var sonra tekrar denicez.Ne yaptın ne ettin bekliyorum takipteyim.
Bizde kendi capimizda 1.6 dobloyu hizlandirma cabasindayiz tecrubeli arkadaslar öneride bulunursa sevinirim. Suanlik sadece hafif dumanli megachip yazilim var. 140 hp civari oldu. Pedalchip,egr dpf iptali,performans hava filtresi sirada beklenenler ve en kisa zamanda c sinifi kamyon lastiklerinden kurtulmak
Yavas yavas yapacaz inşallah acelemiz yok müsait bi zamanımda 1,6 yazılımlı caddyle denicem bu halde araçlarımızı görüp ikimizinde yapacağı işlemler var sonra tekrar denicez.
Cevaplari daha cok dobloda neymis gibi seyler gelir diye umuyodum bu sasirtti sanmiyorum bu halde gecebilecegimi ama cogu binek araclara nal toplatiyo. Bizim bi abide 2.0 doblo var o bugunlerde 190 hp corsa ile deniyecekti bakalim aonuc ne olacakbende şuan 1.7 var daha turboya falan girişemedim kafa kafaya yürür heralde hatta senin aracın geçebilir
Emir abi kafa yapıyormu1.7nin dumanı yeter , duman içeri giriyo gözlerim kıpkırmızı eve gidiyorum annem esrarmı içiyosun sen diyo
şu forumda senin imzan üzerine imza tanımam yerli james bond mübarek 1.7'yi satıp klasik bi aston martin aldık mı sana tamamdırbende şuan 1.7 var daha turboya falan girişemedim kafa kafaya yürür heralde hatta senin aracın geçebilir
Cevaplari daha cok dobloda neymis gibi seyler gelir diye umuyodum bu sasirtti sanmiyorum bu halde gecebilecegimi ama cogu binek araclara nal toplatiyo. Bizim bi abide 2.0 doblo var o bugunlerde 190 hp corsa ile deniyecekti bakalim aonuc ne olacak
Emir abi kafa yapıyormu
şu forumda senin imzan üzerine imza tanımam yerli james bond mübarek 1.7'yi satıp klasik bi aston martin aldık mı sana tamamdır
Bunu herkes anlamiyo iste bide doblo olunca hic anlamiyor ben o ön yargilari yikacam insallah kalkislar sorunlu biraz ama hizlanmasi iyi masallahdeme öyle ticariler herzaman bi başka yürür
Bunu herkes anlamiyo iste bide doblo olunca hic anlamiyor ben o ön yargilari yikacam insallah kalkislar sorunlu biraz ama hizlanmasi iyi masallah
O combolarinda piyasaya cikmasi an meselesi zaten sadece tipi bozuk biraz. 2.0 vectra vardi isiklarda durduk yan yana lastik yakarak kalkti ilk isikta sonraki isiktada oyle yapti arkasindan cöktüm gectim ön tamponu arka kapima esitti biraktim adamin bi bakisi vardi onu unutmam hic bi zamanbizim dükkanda şuan bitane combo var 1.7 motorlu ona hybrid turbo yaptık baya 320dlere kafa atıyor çok komik bi araç oldu millet şok oluyo geçilince
Tesekkur ederim hepinize ogrenciyim maddi sıkıntıdayim suan ses sistemi topladim. Gec olsun guc olmasin yavas yavas hepsi olacak insallahBende doblo yu takip edeyim o zaman güzel bişeyler çikaçak belli
Her detayi burda paylasacam insallahAman hocam geç olsun güç olmasın aynen
Her detayi burda paylasacam insallah
Sonra heryerde aracini paylasiyo en iyi arac doblo gibi konusuyo apaci diyenler olur bosverGaraja konu aç dostum takip edelim bende öğrenciyim gıdım gıdım yapıyorum arabayı motoru 3 ayda topladık