Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde kendi capimizda 1.6 dobloyu hizlandirma cabasindayiz :) tecrubeli arkadaslar öneride bulunursa sevinirim. Suanlik sadece hafif dumanli megachip yazilim var. 140 hp civari oldu. Pedalchip,egr dpf iptali,performans hava filtresi sirada beklenenler ve en kisa zamanda c sinifi kamyon lastiklerinden kurtulmak :D

1.6 multijet dimi :D deli yürüyo o makina ya , konyada açıkgöz turbo var ona turbonuzu gönderin hybridlesin , bide bronz debriyaj sonra şaka makinası :D

Yavas yavas yapacaz inşallah acelemiz yok müsait bi zamanımda 1,6 yazılımlı caddyle denicem bu halde araçlarımızı görüp ikimizinde yapacağı işlemler var sonra tekrar denicez.

bende şuan 1.7 var daha turboya falan girişemedim kafa kafaya yürür heralde hatta senin aracın geçebilir :D

Cevaplari daha cok dobloda neymis gibi seyler gelir diye umuyodum bu sasirtti :D sanmiyorum bu halde gecebilecegimi :D ama cogu binek araclara nal toplatiyo. Bizim bi abide 2.0 doblo var o bugunlerde 190 hp corsa ile deniyecekti bakalim aonuc ne olacak :)

deme öyle ticariler herzaman bi başka yürür :D

Bunu herkes anlamiyo iste :D bide doblo olunca hic anlamiyor ben o ön yargilari yikacam insallah :D kalkislar sorunlu biraz ama hizlanmasi iyi masallah

bizim dükkanda şuan bitane combo var 1.7 motorlu ona hybrid turbo yaptık baya 320dlere kafa atıyor :D çok komik bi araç oldu :D millet şok oluyo geçilince

bizim dükkanda şuan bitane combo var 1.7 motorlu ona hybrid turbo yaptık baya 320dlere kafa atıyor :D çok komik bi araç oldu :D millet şok oluyo geçilince
O combolarinda piyasaya cikmasi an meselesi zaten :D sadece tipi bozuk biraz. 2.0 vectra vardi isiklarda durduk yan yana lastik yakarak kalkti ilk isikta sonraki isiktada oyle yapti arkasindan cöktüm gectim ön tamponu arka kapima esitti biraktim adamin bi bakisi vardi onu unutmam hic bi zaman :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...