Bari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
Adaaammmmmmm [emoji23][emoji23]Bilmukabele efenimYa geçen eski çalıştığım şirketi ziyaret ettim. Arkadaşlarla hasret giderdim. Müdür o gün yoktu, dert olmuş. Millete giydirmiş benim yüzümden. Şirkete ziyareti yasaklamış o derece. Ulaşabildiğim arkadaşlardan özür diliyordum müdür tarafından rahatsız edilmelerine neden olduğum için. O yüzden canlı yayın boyunca telefondaydım.
motor için değilmi oKışları arabam üşümücek artık![]()
Bu arada müdür seni çok seviyomuş burdan bunu anladımBilmukabele efenimYa geçen eski çalıştığım şirketi ziyaret ettim. Arkadaşlarla hasret giderdim. Müdür o gün yoktu, dert olmuş. Millete giydirmiş benim yüzümden. Şirkete ziyareti yasaklamış o derece. Ulaşabildiğim arkadaşlardan özür diliyordum müdür tarafından rahatsız edilmelerine neden olduğum için. O yüzden canlı yayın boyunca telefondaydım.
Ya sorma çok üzüldüm ya. Telefonum da ulaşılabilir, illa ki istese bulur arardı. Beni arasaydı keşke.Adaaammmmmmm [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anaa öyle miydi o zaman bağışlarım artık utkuyamotor için değilmi o![]()
ilk 10 damısın pekıBari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
neye göre ilk 10Bari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
adam adamİlk 10'a bi sey verilirse ben hakkımı ilk 10'a giremeyen birine veririm.
bende o yuzden sordum ilk 10 damı dıye . forum un tamamına dese amenna ama ılk 10 hos kacmamıs.İlk 10'a bi sey verilirse ben hakkımı ilk 10'a giremeyen birine veririm.
Bkz: Adamın kareköküİlk 10'a bi sey verilirse ben hakkımı ilk 10'a giremeyen birine veririm.
bizim hocanın tabiri ile tokatı hak ettinbende o yuzden sordum ilk 10 damı dıye . forum un tamamına dese amenna ama ılk 10 hos kacmamıs.
gercekten tokat atıyorsa o adam onu yıkarlar ben sana dıyım.bizim hocanın tabiri ile tokatı hak ettin![]()
yav meslek lısesınde kım kıme tokat atıyorgercekten tokat atıyorsa o adam onu yıkarlar ben sana dıyım.