Bari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
Adaaammmmmmm [emoji23][emoji23]Bilmukabele efenim Ya geçen eski çalıştığım şirketi ziyaret ettim. Arkadaşlarla hasret giderdim. Müdür o gün yoktu, dert olmuş. Millete giydirmiş benim yüzümden. Şirkete ziyareti yasaklamış o derece. Ulaşabildiğim arkadaşlardan özür diliyordum müdür tarafından rahatsız edilmelerine neden olduğum için. O yüzden canlı yayın boyunca telefondaydım.
motor için değilmi oKışları arabam üşümücek artık
Bu arada müdür seni çok seviyomuş burdan bunu anladım )Bilmukabele efenim Ya geçen eski çalıştığım şirketi ziyaret ettim. Arkadaşlarla hasret giderdim. Müdür o gün yoktu, dert olmuş. Millete giydirmiş benim yüzümden. Şirkete ziyareti yasaklamış o derece. Ulaşabildiğim arkadaşlardan özür diliyordum müdür tarafından rahatsız edilmelerine neden olduğum için. O yüzden canlı yayın boyunca telefondaydım.
Ya sorma çok üzüldüm ya. Telefonum da ulaşılabilir, illa ki istese bulur arardı. Beni arasaydı keşke.Adaaammmmmmm [emoji23][emoji23]
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Anaa öyle miydi o zaman bağışlarım artık utkuyamotor için değilmi o
ilk 10 damısın pekıBari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
neye göre ilk 10Bari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
adam adamİlk 10'a bi sey verilirse ben hakkımı ilk 10'a giremeyen birine veririm.
bende o yuzden sordum ilk 10 damı dıye . forum un tamamına dese amenna ama ılk 10 hos kacmamıs.İlk 10'a bi sey verilirse ben hakkımı ilk 10'a giremeyen birine veririm.
Bkz: Adamın kareköküİlk 10'a bi sey verilirse ben hakkımı ilk 10'a giremeyen birine veririm.
bizim hocanın tabiri ile tokatı hak ettin şaka tabi yanibende o yuzden sordum ilk 10 damı dıye . forum un tamamına dese amenna ama ılk 10 hos kacmamıs.
gercekten tokat atıyorsa o adam onu yıkarlar ben sana dıyım.bizim hocanın tabiri ile tokatı hak ettin
yav meslek lısesınde kım kıme tokat atıyorgercekten tokat atıyorsa o adam onu yıkarlar ben sana dıyım.