Bari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
bu sen misin laa
Bari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
Yok ilk 10 olmasın bence o da çekiliş olsunBari forumun ilk 10'una özel de bişey yapıverin @and @sinan @ctanguner @surmeklazim bizlere hiçbirşey çikmadı.
ifşaaa
bu sen misin laa
Gönlümün ilk 10undasın 10 adama bedel abim benim be benden sana bir tane popo kılıcı özelden adres yazBence böyle ilk 10 misali bi seye gerek yok sonuçta forum yıllarca açık kalacak. Bugün x kişisi birinciyken yarın başkası olabilir sıra gün gectikce degisecek sonuçta
Ahahshashahaj @gteproifşaaa
Senin canını yerim ahsahduahaahGönlümün ilk 10undasın 10 adama bedel abim benim be benden sana bir tane popo kılıcı özelden adres yaz
Bunlae hep arşivden@gtepro sivilcelerin ünlü oldu panpa
Hahahahahahs sıra sana da gelecek hiç boşuna uğraşma ahahahahaGençler
Ben şu ifşa muhabbetini anlamadım.
Eğer birinin fotoğrafı izinsiz atıldıysa ayıptır, yapmayın.
Yani en azından ben böyle düşünüyorum sizi bilemem
Demek orhanbabuşla uğraşıyorsunHahahahahahs sıra sana da gelecek hiç boşuna uğraşma ahahahaha
Birbirmizdr birbirimizin neleri var bir bilsenGençler
Ben şu ifşa muhabbetini anlamadım.
Eğer birinin fotoğrafı izinsiz atıldıysa ayıptır, yapmayın.
Yani en azından ben böyle düşünüyorum sizi bilemem
Burdan birisi benim fotoğrafımı bulsun, hadi buldu diyelim buraya atsın bela olur yağarım başınaHahahahahahs sıra sana da gelecek hiç boşuna uğraşma ahahahaha
İfşalar havada uçuşuyor beyler hazirandan beri grup kurulu baya samimi olduk artıkBirbirmizdr birbirimizin neleri var bir bilsen
#grupçoksıcakgelsenize
Orhanbabuş sana yan çizermiyiz hiç şu nur yüzlü liseli kardeşine de mi güvenmiyorsun?Burdan birisi benim fotoğrafımı bulsun, hadi buldu diyelim buraya atsın bela olur yağarım başına
Evet tehdit
Bu vesile ile de kimseye telefon numaramı vermem yıllardır.
Kolay kolay da yüz yüze görüşmem.
Abi takılıyorum ya olur mu öyle şey sanki bilmiyosunBurdan birisi benim fotoğrafımı bulsun, hadi buldu diyelim buraya atsın bela olur yağarım başına
Evet tehdit
Bu vesile ile de kimseye telefon numaramı vermem yıllardır.
Kolay kolay da yüz yüze görüşmem.