Airbaglar açıldı ama kazası yokPanpa arabayı komple boyayacam spreyle0 ından farksız olacak.Makina fişekkkk
Airbaglar açıldı ama kazası yokPanpa arabayı komple boyayacam spreyle0 ından farksız olacak.Makina fişekkkk
Arada açılır o sen fazla takılma ona.Airbaglar açıldı ama kazası yok
O nasıl oldu @123456mtn gel gel airbag muhabbetiAirbaglar açıldı ama kazası yok
Orjinal JBL Zamanında 4bin liraya aldım kolonlar mid amfi tuşlu akü bitmez rahat olBagajdaki kutu bassıda (devasa) yanında veriyorum bak karşim. Babası oğluna yapmaz böyle kıyağı.
Ama rc jant var yani sıkıntı olmazArada açılır o sen fazla takılma ona.
kaputa kedi düştü :dO nasıl oldu @123456mtn gel gel airbag muhabbeti
AhahahahahahahaTavana komşu saksı düşürmüş abi o yüzden boyalı.Yoksa araba tertemiz.Durumu muayyer.Yağını suyunu koy devam etKa
kaputa kedi düştü :d
Saçlar jöle ile havaya dikilmiş,parlak adidas eşofmanlar giyinmişBeyler bence öldüler yeter diyicem ama diyemiyorum bizim soyumuz tükenir, apaçilerin tükenmez.
Asil apaçiler yeni yetişiyor pıstırılmış motosikletlerle fırtına öncesi sessizlik bunlarBeyler bence öldüler yeter diyicem ama diyemiyorum bizim soyumuz tükenir, apaçilerin tükenmez.
Arkadaki kask çantası içindeki simit tüplere hazır olun.Yakında lpg alan motorlar da görebileceğizAsil apaçiler yeni yetişiyor pıstırılmış motosikletlerle fırtına öncesi sessizlik bunlar
Aga tam yetkiyle versinler trafik şubeyi elime, bir haftada İstanbul' u temizlerim. Temizlikten sonra da ilk bir yıl içinde trafiği Almanya seviyesine çıkarırım. Aha yazın buraya.Asil apaçiler yeni yetişiyor pıstırılmış motosikletlerle fırtına öncesi sessizlik bunlar
Abi zaten ödüllü motor bu 1milyon km yapar ha bu arada 16 kuruş yaktığını söylemiş miydimAhahahahahahahaTavana komşu saksı düşürmüş abi o yüzden boyalı.Yoksa araba tertemiz.Durumu muayyer.Yağını suyunu koy devam et
Abi tapagaz basmaya korkuyosun bi uzuyo yılan mübarekAbi zaten ödüllü motor bu 1milyon km yapar ha bu arada 16 kuruş yaktığını söylemiş miydim
ısırır adamıAbi tapagaz basmaya korkuyosun bi uzuyo yılan mübarek
2 de 160 da limitöre giriyoAbi tapagaz basmaya korkuyosun bi uzuyo yılan mübarek
Panpa kaldırt limitörü2 de 160 da limitöre giriyo
İtinayla piston yamultulurPanpa kaldırt limitörü