Coğrafyacı sözlü yaptı ve beni kaldırmadı zaa
Mutluluklarının bu kadar küçük olması şimdilik güzel. İlerde keşke kaldırsaydı diyeceksin
Coğrafyacı sözlü yaptı ve beni kaldırmadı zaa
yasin'de tam makineci tipi varNey lab ? Bölüm neydi senin
Çalıştıydım amaMutluluklarının bu kadar küçük olması şimdilik güzel. İlerde keşke kaldırsaydı diyeceksin
Bide kaplama da değil varya cayır cayır. Cadde de tüm gözler üstünde oluyor. Bayii den aldığımızda 280 kusur km de idi. Biz bırakınca 550 kusurdu. 1 depo benzinin hepsini yedi istanbulda 1 günde.renge bak ya yalarım
Yarasın aslanaBide kaplama da değil varya cayır cayır. Cadde de tüm gözler üstünde oluyor. Bayii den aldığımızda 280 kusur km de idi. Biz bırakınca 550 kusurdu. 1 depo benzinin hepsini yedi istanbulda 1 günde.
İkisi de a şehrinden b şehrine götürüyor@alfhonso Porchenin lastikleri sizin arabadan pahalı
Geçmiş olsunBende akşam arkadaşlarla gezerken cebim delikmiş telefon ordan bi düştüm sol alt tarafında ufak çatlak var allah korudu ekranda olmadı 500TL para istiyolar küçücük çatlak için(6S)
Sadece cam değişimine o kadar istemezlar abi. Sana gittiğin yer iç ekranı da ittirmeye çalışmış anlaşılan. Geçmiş olsun bu arada.Bende akşam arkadaşlarla gezerken cebim delikmiş telefon ordan bi düştüm sol alt tarafında ufak çatlak var allah korudu ekranda olmadı 500TL para istiyolar küçücük çatlak için(6S)
Eyvallah bugünde sınavlar iyi geçti kafam rahat dicem aklıma geldi yarınGeçmiş olsun
Dış ekran değil sanırım çünkü dokununca hissetmiyorum bu apple çok pahalıya yapıyor ya zararı yok yaptırmam yaSadece cam değişimine o kadar istemezlar abi. Sana gittiğin yer iç ekranı da ittirmeye çalışmış anlaşılan.
Oha nasıl tahmin ettin <3yasin'de tam makineci tipi var
Bendeki yaşlılık aslan, ex madenciyim malumOha nasıl tahmin ettin <3
@alfhonso abi de gençlere laf ediyo kendi hiç dinlemiyo heralde bizi