Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amin teşekkür ederim :)

babam zamanında izmirden bi turuncu almış hep anlatırdı şimdi uykuda yarın detayları öğrenirim denizliye gelene kadar blok çatlatmış, burda uğraşmış yapamamışlar zor satmış epey zarar ettim diyodu :)) Yarın detayları öğrenirim :))

Bu arada kar yağarsa çıkarıcam ama beni yanlarken tofaşlar görmesin :D ondan sonra k*çımda bitip sellektör yapanımı ararsın,arkamda bir sağ bir sol atraksiyon yapanımı..yanıma gelip camı indirip''ağbbiiii yaruşakk mıı'' diyeni zaten söylemiyorum :)

Hahahah onlar bitmiyo :D Bizim taunusla geçen vectra a kasa 2.0'ı tokatladık, Benzinlikte geldi yanımıza abi 2.0 yazıyo arkada bizimde 2.0 bu nası gidiyo diyo :D

Bir de bu aralar sağda solda araştırıyorum, bir türlü cevabını bulamadım, belki içinizde bilen vardır. Bu üniversitelerde yeni bölüm neye göre açılıyor, mesela bu sene yeni açılacak bölümleri öğrenme şansım var mıdır?

Bir de bu aralar sağda solda araştırıyorum, bir türlü cevabını bulamadım, belki içinizde bilen vardır. Bu üniversitelerde yeni bölüm neye göre açılıyor, mesela bu sene yeni açılacak bölümleri öğrenme şansım var mıdır?
Her üniversitenin Öğrenci işlerinin numarası yazar internette ara sor panpa

Utanırım konuşamam abi ben.:D Merak ettiğim Akdeniz'e havacılıkla ilgili bir bölüm açılacak mı, açılırsa da puanı kaç olur falan araştırıcam ona göre kaç puanla kaçırdığımı hesaplarım herhalde sene sonu.:D

hahahha boşver abi çok fazlada umutlu değilim zaten :D
Fazla zorlama istersen. Geleceğin söz konusu olm neyden çekiniyosun. Ben akdenizde okuyamadım diye hala daha üzülürüm. İstemediğin yerde istemediği bir işi yapmak kadar yıpratmaz hiç bişey insanı. sen de bi ara iyi bi dayak ye sağda solda birine çatıp. Valla çok fena cesaret geliyo insana. Neyse ben yatıyorum oha hank saat 5 olmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...