Eyw sabah 8e kadar burdayız bakalım iş kolay 40dakkada bi punch makinasına sac atıyoz hahdh kesiyo biçiyo başını bekliyoruz bide bilgisayardan programı çiziyoruz vs vsKolay gelsin reis
Eyw sabah 8e kadar burdayız bakalım iş kolay 40dakkada bi punch makinasına sac atıyoz hahdh kesiyo biçiyo başını bekliyoruz bide bilgisayardan programı çiziyoruz vs vsKolay gelsin reis
Yoksa sizde esp kapatamayanlardanmısınız
Araba durur vaziyette olduğu için çıkardım kemeri.Yoksa emniyet kemeri takmadan bakkala bile gitmemEmniyet kemerini takalım hocam
Hocam allah sabır versin bu kadar hevesliyken beklemesi baya bir sor oluyor. İnşallah kavuşunca ağız tadıyla binersin.Tigra'dan AND Civic 1.4 Vtec ( şu egzozları üçgen olan varya Yumurta gibi olan kasa. ))
Arkadaşlar arabamı biliyorsunuz daha doğrusu abimin arabasını 8 ay sonra benim olacak. Kendisi şu an Samsun'da Astsubay. Arkadaşında civic var. Bir gün karakoldan çıkıp arabaları yıkamak için petrole doğru gidiyolarmış. çıkmışkan bi deniyelim felan demişler. Civic'e baya bi 3-5 boy felan fark atmış Tigram Şu ana kadar amerikan park sensöru aldık yeni. Kırmızı opel yazılı çeki demiri şeysi one. İşte Porsche jantı düşünüyoruz. Spoiler felan. şimdilik aklımızda bunlar var.Ama herkes arabanın peşine düşmüş almak için abimde kardeşimin deyip satmıyor Çıldıracam yani. Hepsini fotoğraflayıp ailemizde paylaşacağım arkadaşlar.
SAğol kardeşim ya vallahi hergün konuşuyoruz kendisi tek orda Karakol dışında bi arabayla ilgileniyor zaten ben kendimi bildim bileli zaten abimle arabanın içindeydik bi renomuz vardı şu torosun sedanından onunla beraber arabayı temizlerdik harçlığımızı birlestiriı koltulara kılıf almıştık şimdi ise çok şükür yapıyoruz birşeyler.Hocam allah sabır versin bu kadar hevesliyken beklemesi baya bir sor oluyor. İnşallah kavuşunca ağız tadıyla binersin.
Markalar ciddi paralara satıyor, düzgün bir sistem bulunduktan sonra çok mutlu olursunuz.Coil over güvenlimidir arkadaşlar