Makina neyki .DEyw sabah 8e kadar burdayız bakalım iş kolay 40dakkada bi punch makinasına sac atıyoz hahdh kesiyo biçiyo başını bekliyoruz bide bilgisayardan programı çiziyoruz vs vs
Makina neyki .DEyw sabah 8e kadar burdayız bakalım iş kolay 40dakkada bi punch makinasına sac atıyoz hahdh kesiyo biçiyo başını bekliyoruz bide bilgisayardan programı çiziyoruz vs vs
Bunlar hiç aydınlatmıyor önunu hocam ondan dolayı gerek yok farlar güzel
O uygulamada yaptıgim apaci işi arabalarin haddi hesabı yok yere basık crafter falan bile yaptım.3d tuning diye bir uygulama var. Bence bi bakın
Ramazandayken keşfettim yapmadığım araç kalmadıO uygulamada yaptıgim apaci işi arabalarin haddi hesabı yok yere basık crafter falan bile yaptım.
Gece gece gözüm bir güzel kanadı. İnşallah bu arabalar yüzünden kabus görmem gece.Bugünki etkinlikten ben fotoğraf çekmedim ama instagramda çoğunu paylaşmışlar zaten.
https://www.instagram.com/explore/tags/denizlituningfest2016/
Çok sağolun hocam valla kendime geldim ah şöyle temiz bir tane yakalasak keşkeEkli dosyayı görüntüle 854
İlacın bu o zaman.
Gece gece gözüm bir güzel kanadı. İnşallah bu arabalar yüzünden kabus görmem gece.
nerede o günleri görmekİyi geceler
#fatihterimistifa
Corsa yı görmediniz galiba sondakiPek göz kanatıcak bişey göremedim