Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağolasın abim benim :D nasıl gidiyo sayko gibi araba yıkamışın bu karda kışta . Orhan abi yapsa anlarım o manyak da :D

La sorma sabahtan öğlene kadar gram kar yağışı yoktu, arabanın alt eteklerde kapı altlarında vs çürükler var kara gömülü kalmasın çürükler büyümesin dedim heralde denizlinin kar yağışı bitti, öğlenden beri tipi kar var o_O

Abi boşver bak memleketin yarısı kar kış kıyamet ne elektrik dayanıyor ne santraller, benzinliklerde jeneratör için benzin kuyruğu varmış istanbulda :)

Abi bu yıl bi değişik oldu Ispartalılar bile ne yapacağını şaşırdı kar küreme kamyonları pes etti artık adamlar kürüyo yolu yarım saate tekrar birikiyo :D

valla bizim yolları 2nci gün açtılar ana yollarda sıkıntı yok ben dağa yakınım bizim buralarda var esas ama soğuk çok soğuk :D

Bişey diyim mi 10 sorunun 10unu da doldurdum bikaç eksik ve işlem hatası var. İşte hep namazı kıldım diye oldu bunlar panpa ahshahshahd
foto-iman-powerrr.jpg

Öncellikler Selamun Aleyküm. Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 8. sınıfın yazından beri oto-park.com'u :) takip ediyorum. en son aklımda kalan şey murat abi'nin corvette c6 alması ve onu kırmızı kaplamasıydı. Ve şuan lise 3 üm sınav yoğunluğum yüzünden forumlarda hiç aktif olamadım ama her gönderiyi okurum. şu sıralar sınavlarım hafifledi ve aktif olmaya sohbet muhabbet etmeye geldim :)

Öncellikler Selamun Aleyküm. Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 8. sınıfın yazından beri oto-park.com'u :) takip ediyorum. en son aklımda kalan şey murat abi'nin corvette c6 alması ve onu kırmızı kaplamasıydı. Ve şuan lise 3 üm sınav yoğunluğum yüzünden forumlarda hiç aktif olamadım ama her gönderiyi okurum. şu sıralar sınavlarım hafifledi ve aktif olmaya sohbet muhabbet etmeye geldim :)

hoşgeldin dostum, forumda da liseli arkadaşlar var, sayıları oldukça fazla ama sınav esnasında bile foruma girecekler ellerinden gelse. Sınavlarını okulunu derslerini ihmal etme. Hoşgeldin tekrar :)

Dear Cls 350, welcome to hell.
We hope to u will have a fun in the forum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...