Bişey diyim mi 10 sorunun 10unu da doldurdum bikaç eksik ve işlem hatası var. İşte hep namazı kıldım diye oldu bunlar panpa ahshahshahdAdfgahshajaja sınav nasıldı?
Bişey diyim mi 10 sorunun 10unu da doldurdum bikaç eksik ve işlem hatası var. İşte hep namazı kıldım diye oldu bunlar panpa ahshahshahdAdfgahshajaja sınav nasıldı?
Nakil mi verdi noldu la son durum neAmasyalı olan var mı ?
Geçiyoruz şuan
İyi bariBişey diyim mi 10 sorunun 10unu da doldurdum bikaç eksik ve işlem hatası var. İşte hep namazı kıldım diye oldu bunlar panpa ahshahshahd
''1968 CHARGER RT 440 SUPER COMANDER'' yazıyor ilanda.. Verdiğin linkteki aracın motoru 7.2 lt 440 cub motor değil.
Sağolasın abim benimGeçmiş olsun iyi gelir inşallah @Yasin Aygun![]()
güzel yavaş yavaş tanıyosun beni hahsdhdahSağolasın abim benimnasıl gidiyo sayko gibi araba yıkamışın bu karda kışta . Orhan abi yapsa anlarım o manyak da
![]()
Sağolasın abim benimnasıl gidiyo sayko gibi araba yıkamışın bu karda kışta . Orhan abi yapsa anlarım o manyak da
![]()
Bişey diyim mi 10 sorunun 10unu da doldurdum bikaç eksik ve işlem hatası var. İşte hep namazı kıldım diye oldu bunlar panpa ahshahshahd
Şükür allaha iyiydi. Senin nasıldı panpa?gününüz nasıldı beyler ?
Artık kar görmek istiyorum.Kar sağlam yağsın deliler gibi mahalledeki veletlerle kar oynayacam,arabaya bindirecem hepsini mahallede yan,yan gezecem çılgınlar gibi..Abi boşver bak memleketin yarısı kar kış kıyamet ne elektrik dayanıyor ne santraller, benzinliklerde jeneratör için benzin kuyruğu varmış istanbulda![]()
Öncellikler Selamun Aleyküm. Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 8. sınıfın yazından beri oto-park.com'utakip ediyorum. en son aklımda kalan şey murat abi'nin corvette c6 alması ve onu kırmızı kaplamasıydı. Ve şuan lise 3 üm sınav yoğunluğum yüzünden forumlarda hiç aktif olamadım ama her gönderiyi okurum. şu sıralar sınavlarım hafifledi ve aktif olmaya sohbet muhabbet etmeye geldim
![]()
Dear Cls 350, welcome to hell.Öncellikler Selamun Aleyküm. Herkese iyi forumlar. Yaklaşık 8. sınıfın yazından beri oto-park.com'utakip ediyorum. en son aklımda kalan şey murat abi'nin corvette c6 alması ve onu kırmızı kaplamasıydı. Ve şuan lise 3 üm sınav yoğunluğum yüzünden forumlarda hiç aktif olamadım ama her gönderiyi okurum. şu sıralar sınavlarım hafifledi ve aktif olmaya sohbet muhabbet etmeye geldim
![]()