Almancayı kapmaya çalışıyorum ingilizcede bi şey yaptığımız yokBen telefona bakarken de ders dinleyebilen tiplerdenim
![]()
Biz de geçtik o yollardan. Masal okuma
Almancayı kapmaya çalışıyorum ingilizcede bi şey yaptığımız yokBen telefona bakarken de ders dinleyebilen tiplerdenim
![]()
@Yasin Aygun ün bıçağını almaya gidiyorum bekleKalem tercihimdir![]()
Ya Darling falan diyo çizicem şimdi![]()
Kalem tercihimdir![]()
Ne masalı yav ingilizcede yaptığımız bi şey yok.almancayı da yazılılarda filan yapabiliyorum.Biz de geçtik o yollardan. Masal okuma
Bizim arkadaş dün ingilizcede telefonu kaptırdı hoca yarın gel al dedi okullar tatil oldu adsnsnsjsnsk daha haftasonu da var![]()
Töbe deİnşallah sen de derste kurcalarken yakalanırsın da 15 gün vermezler telefonunuDerste her eline aldığında aklına bu bedduam gelsin
![]()
Ne masalı yav ingilizcede yaptığımız bi şey yok.almancayı da yazılılarda filan yapabiliyorum.
Ya her gece şiir yazıyorşiirler falan siz baya kaynaşmışınız belli![]()
![]()
bizim okulda hiç öyle şeyler yok. okul çıkışı veriyorlar direkİnşallah sen de derste kurcalarken yakalanırsın da 15 gün vermezler telefonunuDerste her eline aldığında aklına bu bedduam gelsin
![]()
Ya her gece şiir yazıyor
Dün gece akrostiş yazdı mesela
Tamam tamam dinleyecem artık da ingilizcede herkes oynuyor yav ama almancada bırakacam telefonuMEsele burda işte, yazılılardan geçmek için öğrenirsen yazılıdan 2 gün sonra her şeyi unutursun. Ömrün boyunca ihtiyacın olacak yabancı dile, ve diğer derslere
bizim okulda hiç öyle şeyler yok. okul çıkışı veriyorlar direk
Tamam tamam dinleyecem artık da ingilizcede herkes oynuyor yav ama almancada bırakacam telefonu
şu okul hayatım boyunca 1 kere bile üstümü aramadılarbenim zamanımda zaten telefonlar yeni çıktı, okulda 15 20 kişide vardı telefon ara ara müdürler vs sınıfı basar üst baş araması yapardı. OKula girerken arama yaparlar öyle girerdik içeri)) Ve öylesi daha doğruydu
)
Ol sevgili şu garip gönlüme.
Rahatlat o güzel yüzünle.
Hasretin kalbimde bir ok
Anlasana bana senden başka ilaç yok
Nasıl bir aşksa dermanı yok.
Ooo çok iyi yarın hallediyorumaz önce bi başlıkta gördüğümde hatırladım, @defender videoyu http://dosya.web.tr/ site üzerinden buraya atabilirsin![]()