Kocaeli'deyiz yav her yer çukur dalgalanma.Ben de şoklardayım işteOrda yollar düzgündür ya imkanı yok ses çıkarır![]()

Kocaeli'deyiz yav her yer çukur dalgalanma.Ben de şoklardayım işteOrda yollar düzgündür ya imkanı yok ses çıkarır![]()
trim sesi olmasa bile olmak zorunda... anladın senOrda yollar düzgündür ya imkanı yok ses çıkarır![]()
bozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösterirKocaeli'deyiz yav her yer çukur dalgalanma.Ben de şoklardayım işte![]()
Adamın arabasına nazar degdireceksinizbozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteriryarın ses çıkarır bence
Yarın da bineyim ben o zamanbozuk saat bile günde iki kere doğruyu gösteriryarın ses çıkarır bence
Ahshahhsızjddzjzhs ulan haykırdım jsmskzmsksmss![]()
![]()
Hahahaha Üst kattakiler şarkının sesini fazla açmışlardı, ben de 5.1 ile ezan açtım sesi kapattılar klsdfjksdf
![]()
![]()
![]()
Sen çok ilginç bir arkadaşımızsın dostum ben seni çözemedim![]()
![]()
Hahahaha Üst kattakiler şarkının sesini fazla açmışlardı, ben de 5.1 ile ezan açtım sesi kapattılar klsdfjksdf
![]()
![]()
![]()
tayyibin tahtında gözüm var knk bunu bil yeterSen çok ilginç bir arkadaşımızsın dostum ben seni çözemedim![]()
Herkes garıya gitti zaaarr.Gençler neden suskunsunuz bugün. Nerlerdesiniz?
Normalde sayfalarca yazı yazılması lazım bu saatteHerkes garıya gitti zaaarr.
Benimki de satılır mı? İş yapar mı? Birde sarılak mı?@maximaorhan @alfhonso hesapları satın bence abiler.
Niye lan ben mutluyum böyle@maximaorhan @alfhonso hesapları satın bence abiler.
Ayıpsın hemenBenimki de satılır mı? İş yapar mı? Birde sarılak mı?
Abi güzel para eder bence ilerde koleksiyona falan düşer belki hatta satıp Otopark'ı alırız tüm yönetimi kovarız dilediğimiz gibi konuşuruz falan.Niye lan ben mutluyum böyle