And sandım valla yapma etme kalbime iniyoduGençler nasıl??

And sandım valla yapma etme kalbime iniyoduGençler nasıl??
Bir an and geldi sandım muhabbeteGençler nasıl??
@maximaorhan @alfhonso hesapları satın bence abiler.
Abi hayır iyi para eder sen taunus u ben spring i fabrikadan çıkmış gibi yapardık falan sonra kaset çalara kasetleri aynı anda koyup ışıklarda kalkardık falan sahillerde gezerdik beyaz yanaklı lastik takardık falan güzel hayallerim vardı.Satmıyorum ula
Mahmut ustayı kiralıcam knk sevgisini katıyo lahmacunlara biraz balgam biraz sümük@3xcellency 170 boyum 78 kilom var. 4 lahmacunla doyuyorum.
Abi hayır iyi para eder sen taunus u ben spring i fabrikadan çıkmış gibi yapardık falan sonra kaset çalara kasetleri aynı anda koyup ışıklarda kalkardık falan sahillerde gezerdik beyaz yanaklı lastik takardık falan güzel hayallerim vardı.
Tamam onu satalım sıkıntı değil.Yeter ki para etsin.Facebook hesabımı satsam daha çok para eder![]()
Bizdeki de 2005 16v olanlardan Pacific.Baya iyiydi durumu.@DuzboruDownpipe bu akşam arkadaşın 2004 bora'sıyla beraberdik. 108bin kmde. Gram trim sesi yok.
Mahmut ustayı kiralıcam knk sevgisini katıyo lahmacunlara biraz balgam biraz sümük<3
Bizdeki de 2005 16v olanlardan Pacific.Baya iyiydi durumu.
Yalnız ibonun kebaplar ve lahmacun harbi iyi
Canım çiğköfte çekti ya of böyle bol nar ekşili yerken ağzımın kenarından akıcak sonra sevgilim peçeteyle silecek onu. Sol elimden bahsediyorum D:
Öle bi şey mi dedim ya üzüyosun beni alfhonso beycim.taam len taam sizinki en iyisi bizimki leşti zaten
Tekliflere açığım pm atın...
@DuzboruDownpipe bu akşam arkadaşın 2004 bora'sıyla beraberdik. 108bin kmde. Gram trim sesi yok.