Kemal tepretoglunun odasında var yani bayi sahibinin. İsterseniz belki bu olay üstüne bir bardak buzlu viski ikram edebilir kendileri.derin bir nefes alırım, bi viski filan isterim önce sakinleşmek için. Sonra avukatımı ararım sakinleşince.
Kemal tepretoglunun odasında var yani bayi sahibinin. İsterseniz belki bu olay üstüne bir bardak buzlu viski ikram edebilir kendileri.derin bir nefes alırım, bi viski filan isterim önce sakinleşmek için. Sonra avukatımı ararım sakinleşince.
sonra sağ yanağımın rengi sol yanağımınkiyle farklı olmasın?Kemal tepretoglunun odasında var yani bayi sahibinin. İsterseniz belki bu olay üstüne bir bardak buzlu viski ikram edebilir kendileri.
Olabilir valla orasına ben karışmam.sonra sağ yanağımın rengi sol yanağımınkiyle farklı olmasın?
Odadaki viskiyi kaçırıp öyle ise başlamış herhaldeustanın kafayı çok merak ediyorum
Viski kesmez onuOdadaki viskiyi kaçırıp öyle ise başlamış herhalde
Makina yengece bürünecekFiorinoyla gobekte nasil spine düşülür: önde 2015 arkada 2013 tarihli ecocontact lar varsa asfalt cillop asfalt sa 2 ci viteste 2k devirinaltina turbo bosluguna dusulurse araba burnunu cekmezse hele bide arkanin her turlu kendini birakacagi yerde elfireni cektiyseniz... Vuhuuu kendi ekseninizin etrafında dönme keyfisi
Minimüm 1.5 paket
Sigara paketi modu Bugünki Denizli tuningfestte denk gelince çekeyim dedim.
ya baktım açı fazla geldi 2 de bi tokatladım debriyajı çeksin diye burnu baktım hala geliyo bidaha tokatladım zaten tork yetmedi stop etti zaten stop da edince viiiuuuuu birden kendimizi göbeğe 90 derece açıyla bakarken bulduk işte bunlar hep tecrübeTers mi döndü
Vallaha sukur bizim attigimiz fio da esp yoktu attigimiz spinin bile tadi cok guzeldi not: vag cilar bilmezBeyler ailede Vag varsa bu tattiği uygulayın.Esp OFF
Artık öğreneceklerVallaha sukur bizim attigimiz fio da esp yoktu attigimiz spinin bile tadi cok guzeldi not: vag cilar bilmez
Benim gerçek adım BulutSizin gerçek isim buluts mu