ADAMMMnasıl reis
Peki pp'nin hakkını verebilecek misin?
ADAMMMnasıl reis
Güzel ama Değiştir bencenasıl reis
Aha ben dedim işte yaGüzel ama Değiştir bence
Simdi birisi gelir derki
O fotoğrafı taşıyacak kişi sen değilsin der olmaz.
Değiştir
ADAMMM
istese hakkından gelecek zekaya sahip ama işte zekasını farklı yerlerde kullanıyorGüzel ama Değiştir bence
Simdi birisi gelir derki
Değiştir
Adam TrollMasteristese hakkından gelecek zekaya sahip ama işte zekasını farklı yerlerde kullanıyor
Fikirlerini, görüşlerini, kitaplarını okuyup gerçekten anladığım ve saygı duyduğum insandır kendileriADAMMM
Herhangi birinin bana sen o kişi değilsin deme hakkına sahip olması için ilk önce kendisinin o fotoğrafı taşıyacak yeteneğe ve bilgiye sahip olması gerekirGüzel ama Değiştir bence
Simdi birisi gelir derki
Değiştir
Bir zamanlar ben de koyundum ama artık uyandım. Benden örnek alın gerçekleri görmem için doların 4 TL olması gerekiyormuş
La olm öyle biri olsa zaten memleketi kurtarır, ne anlatıyon sen.Herhangi birinin bana sen o kişi değilsin deme hakkına sahip olması için ilk önce kendisinin o fotoğrafı taşıyacak yeteneğe ve bilgiye sahip olması gerekir
O zaman kaldırırım fotoğrafı
Her Türk genci öyle biri olma potansiyeline sahip insanlardır. Sadece o kadar sorumluluk almak istemiyorlar.La olm öyle biri olsa zaten memleketi kurtarır, ne anlatıyon sen.
Her Türk genci öyle biri olma potansiyeline sahip insanlardır. Sadece o kadar sorumluluk almak istemiyorlar.
Şahsen kendimde o potansiyeli göremiyorum. Çevremde de daha göremedim. Sorumluluk kısmına hiç gelmiyorum zatenHer Türk genci öyle biri olma potansiyeline sahip insanlardır. Sadece o kadar sorumluluk almak istemiyorlar.
Gerçekten zeki ve aklı başında insanlar var hem de tahmin edebileceğimizden fazla sen de onlardan birisin kendini küçük görüp üzülme. Biraz cesaretŞahsen kendimde o potansiyeli göremiyorum. Çevremde de daha göremedim. Sorumluluk kısmına hiç gelmiyorum zaten
Demek her şey olsa bile cesaret eksik kalıyor. Birşeyler eksik kalıyor kardeş. Çok da şeyyapmamak lazım.Gerçekten zeki ve aklı başında insanlar var hem de tahmin edebileceğimizden fazla sen de onlardan birisin kendini küçük görüp üzülme. Biraz cesaret
Bana oy verin ÖTV'yi kaldırayım. (Parayı vurup kayboldu)Milletvekili seçilme yaşını 18e düşüren madde kabul edilmiş.