80 dönemi sonrası Atatürk'ü putlaştırmak isteyenlere inat hala daha Atatürk'ü ilahlaştırmayıp onun fikirlerini hayatımıza geçirebileceğimize dair umutlu insanlar görmek beni mutlu ediyor.
@Iskender Şımarma.
@Iskender Şımarma.
Kendisi açısından mantıklı olan bu. Onu zaten anlıyorum. Ama mevzuya dışarıdan bakan ve 18 yaşında birisi bu ülkede milletvekili olursa ne işe yarar ? diye sorduğunda kendisine verebileceği mantıklı bir cevap yok.Mantıklı açıklaması şu; Padişah kendine sadık, verilen emri sorgulamadan yapabilecek insanlar arıyor. Küçük yaşta manipüle etmesi kolay olduğu için.
Önceki yorumlarımda şunu demiştim. Kadınlarda ve AKP'de mantık aranmazKendisi açısından mantıklı olan bu. Onu zaten anlıyorum. Ama mevzuya dışarıdan bakan ve 18 yaşında birisi bu ülkede milletvekili olursa ne işe yarar ? diye sorduğunda kendisine verebileceği mantıklı bir cevap yok.
Eğitim seviyesi arttıkça bize oy verenlerin sayısı azalıyor diyen bir parti üyesinin, henüz eğitiminin başında olan bir genci milletvekili seçmeye çalışması onlar açısından anormal değil ama ülkenin geleceği açısından çok anormal maalesef.Ya 18 yaşındaki adamın şey üstünde fındık kırması beklenilir de milletvekilliği ne lan?
O yaşta bi cocuk ne kadar kolay yoldan saptırılabilir bunu biliyoruz dimi?
Tüm memleket meseleleri zaten isyan ettiriyor. Bu da üzdü Takoz Recep ne ise Olcay da odur benim gözümde.vay beee bir bjk efsanesi olcay şahan trabzonsporda
Kadınları bu mevzuda genelleyemem ama akp mevzusunda evet, mantık aramayı bırakmak, çıkar aramaya başlamak gerek onları anlayabilmek için.Önceki yorumlarımda şunu demiştim. Kadınlarda ve AKP'de mantık aranmaz
Yıl 2023. Merve isimli hanımefendi AKP'den Konya Milletvekili olarak çıkmıştır. Çok bilgili her gün aşk acısı çekip facebooktan, instagramdan kitap okuyup kahve içerken fotoğraflar paylaşır.Ya 18 yaşındaki adamın şey üstünde fındık kırması beklenilir de milletvekilliği ne lan?
O yaşta bi cocuk ne kadar kolay yoldan saptırılabilir bunu biliyoruz dimi?
Tüm memleket meseleleri zaten isyan ettiriyor. Bu da üzdü Takoz Recep ne ise Olcay da odur benim gözümde.
Adam bir kez bile ben niye yedeğim demedi. Performansının kendi de farkındaydı. Ne zaman oyunda olsa var gücüyle çabaladığı görülebiliyor. Formsuzlukla birleşen kazmalığından bir sürü top ıskaladı diye bu sezon ıslıklayan terbiyesizler oldu. Çok doluyum onlara ama forumdaki çizgimi çok da bozmak istemediğimden.... Neyse zaten siyasetle futbola bu platformda minimum düzeyde bulaşmayı tercih ediyorum. İkisinde de çok doluyum, ikisinde de yüzyüze konuştuğum insanı rahatlıkla kırarım. O yüzden...he valla adam bizim sabri gibi, hep küfür yiyor ama hep o oynuyor
Adam bir kez bile ben niye yedeğim demedi. Performansının kendi de farkındaydı. Ne zaman oyunda olsa var gücüyle çabaladığı görülebiliyor. Formsuzlukla birleşen kazmalığından bir sürü top ıskaladı diye bu sezon ıslıklayan terbiyesizler oldu. Çok doluyum onlara ama forumdaki çizgimi çok da bozmak istemediğimden.... Neyse zaten siyasetle futbola bu platformda minimum düzeyde bulaşmayı tercih ediyorum. İkisinde de çok doluyum, ikisinde de yüzyüze konuştuğum insanı rahatlıkla kırarım. O yüzden...
Tüpçü şerefsizini gördük biz. TFF başkanı seçildiğinde "Şimdi Türk futbolu düşünsün !!!" diye bağırdığımı dün gibi hatırlıyorum. Sonrası malumDursun özbek gibi bi başkanım var abi bi de beni düşün ........
Tüpçü şerefsizini gördük biz. TFF başkanı seçildiğinde "Şimdi Türk futbolu düşünsün !!!" diye bağırdığımı dün gibi hatırlıyorum. Sonrası malum
ASsdfalsdkjfgl Tüpçünün fotoyu atsam ban yerimAbi bi daha düşün.
Ahdyahdhahdhsgdh bu ne yaAbi bi daha düşün.
Herif plastik bileklikle UEFA'ya savunmaya gitti Ama buna da şükür, tüpçü sahte evrak yollamıştı. Yer mi avrupa çocuğu, bastı cezayı.ilk defa küfürsüz bişi yazdım bu herifle ilgili... Adam Galatasarayı parsel parsel satmak için gönderilmiş ajan resmen....