geçmiş olsunAs grip oldum ya la 2.günden
madem vag'cısın o profil fotoğrafını indirSa vagcınız da geldi
Sağlam vagcıdır ama.Bi kaç gün Ceyhunla araba muhabbeti yapın balataları yakarsınızmadem vag'cısın o profil fotoğrafını indir
hocam ben senin kullanıcı adını çok değişik şekilde okuyorum ya benim mi içim fesat bilemedim ama aklıma kazındı sürekli değişik şekilde okuyorumOlsun vagci olsak da efsanelere saygilarimiz sonsuz
Sen farkında değilsin CeyhunNiye balataları yaksınlar ali efe bey
Sivaslı kuzucu gelmiş hosgelmiş@Denizyagmur012 Tokat'lılar basmış burayı . Neresinden...
Hoşbulduk panpaSivaslı kuzucu gelmiş hosgelmiş
Bende üç günüm tatil diye seviniyodum ama senin ders sayınıda görünce vay be dedimbugün okul işleri vardı ders kaydı yaptım haftada 12 saat dersim var salı çarşamba perşembe okul geri kalan 4 gün tatil
Emir abi üni de ne okuyosun?çalışsınlar kazansınlar güzel bi üniyi kafaları rahat etsin
Çevre mühendisliğiNasıl çevre kirletilirEmir abi üni de ne okuyosun?
Hosbuldum abi pek aktif olamiyorum kusurabakmayi. bende dgs sinavi sonuclarini bekliyorum millet unilere yerlesti artik vizeye girecek bizim sinavlar sdaha belli degilOoo hoşgeldin kara tren Doblo
Emir abi üni de ne okuyosun?
Abi demene gerek yok liseliyim benHosbuldum abi pek aktif olamiyorum kusurabakmayi. bende dgs sinavi sonuclarini bekliyorum millet unilere yerlesti artik vizeye girecek bizim sinavlar sdaha belli degil
Kimsenin yasi yazmiyo saygisizlik olmasin diye herkese abi cekiyorumAbi demene gerek yok liseliyim ben