O nasil fiyat yavSa beyler iyi akşamlar. Vw krikoya 340 lira istiyor fiyatı duyunca nereye d*m*lıyoruz diyesim geldi
O nasil fiyat yavSa beyler iyi akşamlar. Vw krikoya 340 lira istiyor fiyatı duyunca nereye d*m*lıyoruz diyesim geldi
Opel genel olarak iç mekan da mok gibi zaten.@gtepro Mokka'da mok gibi arabaymış deyip anahtarı biraz uzaktan fırlatsaydın ceyhun
Fiyatına göre iyidir.Ama güncel araçlarda insignia hariç öyleOpel genel olarak iç mekan da mok gibi zaten.
Valla Opel'in ürün gamında şu anda alınabilir 2 araba görüyorum. Biri Adam, diğeri Mokka. Diğerlerine göre nispeten kaliteli duranlar bunlar. Ama bunları da satanlar kazıkçı olduğu için güvenip almam.Opel genel olarak iç mekan da mok gibi zaten.
insigniayı ben de çok seviyorumFiyatına göre iyidir.Ama güncel araçlarda insignia hariç öyle
Esas insignia patates geldi bana. Hatta Passat, Talisman ve A4'e kıyasla berbat ötesi.Fiyatına göre iyidir.Ama güncel araçlarda insignia hariç öyle
Fiyatına oranla İnsignia'dan iyisi yok şuan 115 bin liraya Cosmo Cdti Otomatik İnsignia veriyorlar.Bu fiyata Vag'da Dizel style Octavia alabiliyorsun.Esas insignia patates geldi bana. Hatta Passat, Talisman ve A4'e kıyasla berbat ötesi.
Hadi kıyak geçeyim.Connect POV' da ki Beyaz Hyundai İ20 olayı geldi aklıma. Bilenler duygulandı bile.
Aynı donanım paspas 150 bin tlFiyatına oranla İnsignia'dan iyisi yok şuan 115 bin liraya Cosmo Cdti Otomatik İnsignia veriyorlar.Bu fiyata Vag'da Dizel style Octavia alabiliyorsun.
Hayırlı akşamlar beyler bu vergi işleri nasıl oluyordu kaçla çarpıyorduk kaça bölüyorduk ben bi türlü Türkiye fiyatlarını tutturamadım matematiğim yetmedi
Tesla algı operasyonu seziyorumşarja tak şarja )
Tesla algı operasyonu seziyorum
vergide anlaşırsak mastenk verelimcıx sevemiyorum ben elenktrikli )
Biri seni sağlam Paspas edecek ama hayırlısı.Aynı donanım paspas 150 bin tl
Biri seni sağlam Paspas edecek ama hayırlısı.
Vag ile alakası yok ne olursa olsun geçen Saxo da bana kızıldı bende buna kızarım.vagcı ceyhun paspascı aliye kızdı ))
Vag ile alakası yok ne olursa olsun geçen Saxo da bana kızıldı bende buna kızarım.
Paspasta büyütülcek birşey yok ceyhun ikisi aynı şey değil.Vag ile alakası yok ne olursa olsun geçen Saxo da bana kızıldı bende buna kızarım.
Bana gore büyütülecek bişey. O zaman tigra sahiplerine de travesti arabasina biniyon mu diyelim? Ben demesini sevmiyorum.Paspasta büyütülcek birşey yok ceyhun ikisi aynı şey değil.