Adam Passat ''bilmem ne arabası''vs dememiş.Bana gore büyütülecek bişey. O zaman tigra sahiplerine de travesti arabasina biniyon mu diyelim? Ben demesini sevmiyorum.
Adam Passat ''bilmem ne arabası''vs dememiş.Bana gore büyütülecek bişey. O zaman tigra sahiplerine de travesti arabasina biniyon mu diyelim? Ben demesini sevmiyorum.
Bana gore büyütülecek bişey. O zaman tigra sahiplerine de travesti arabasina biniyon mu diyelim? Ben demesini sevmiyorum.
Benzerini demiş sonuçta. Bundan rahatsızlik duyuyorum.Adam Passat ''bilmem ne arabası''vs dememiş.
O birinci nesil megane coupe değil mi ya şu sarı olan efsane f7r motorlular.Bana gore büyütülecek bişey. O zaman tigra sahiplerine de travesti arabasina biniyon mu diyelim? Ben demesini sevmiyorum.
Senin arabana veya sana karşi dense hoş olmaz bence.deniyo zaten
Yok panpa tigraya da diyolla.O birinci nesil megane coupe değil mi ya şu sarı olan efsane f7r motorlular.
Senin arabana veya sana karşi dense hoş olmaz bence.
Belli olmaz.@gtepro Sen mi paspas yapacaksın
Yok panpa tigraya da diyolla.
Valla yavulan ne istediniz bu coupe arabalardan megane coupe tigra coupe
Tanımasak yıldıza biniyor sanacağızAlındın mı vagcı sanki kullanıcı kitlesine laf yapmışım gibi paspas işte
Hayırlı akşamlar beyler bu vergi işleri nasıl oluyordu kaçla çarpıyorduk kaça bölüyorduk ben bi türlü Türkiye fiyatlarını tutturamadım matematiğim yetmedi
O kadar para verdiysem bana karşı diyemez ben onun aracına laf etmiyorum sonuçta. Kendine gelsin.Komik oluyor bence bu tarz konuşmalar.Passat'a paspas demekle ne olacak ilkokuldamıyız?Babamızın sahibi olduğu bir marka vs değil sonuçta bunlar.Namus meselesi gibi savunmaya lüzum yok.
Valla A4 alırdım yav ben begendim.Daha dolu ve daha güçlü passat ve superb filan varken neden a4 alınır ki çok saçma bence a4 daha daha pahalı hem