Ben de işte sen hariç herkesi seviyomAbi ya bu iskender tatlı çocuk seviyom ben forumun neşesi valla
Ben de işte sen hariç herkesi seviyomAbi ya bu iskender tatlı çocuk seviyom ben forumun neşesi valla
yasin gel kanki ben severim seniBen de işte sen hariç herkesi seviyom
Şu aralar işlerim yoğun çok ferahladığım bir vakit girişmeyi düşünüyorum.Öyle bir proje görmek isterdik Hadi hayırlısı bakalım
Güzel olmasına güzelde ben 170k para bağlamam Vito'ya. 150 falan olsaydı düşünebilirdim. Bu arada bir eksisi de önde tekli koltuk yok ve yükseklik ve sırtlık ayarı yapılamıyor Vitoda.
Ben zaten hakan abimle çok mutluyumyasin gel kanki ben severim seni
sen de fena değilsin yavrum seni yerumAbi ya bu iskender tatlı çocuk seviyom ben forumun neşesi valla
Olm hahfafhfhfahahassah ya bu nesen de fena değilsin yavrum seni yerum
Seni yiyerim yiyerim yaBen zaten hakan abimle çok mutluyum
@maximaorhan kaybettiğin kardişkona dön bir bak isterim
sen de fena değilsin yavrum seni yerum
Ahhh harleyyyyAbi hipnoz etkisi yapıyo
Abi bu ne ya tövbe tövbeAbi hipnoz etkisi yapıyo
“Rabbi euzü bike min hemezeti’ş-Şeyatin ve euzü bike Rabbi en yahdurun” Yani; “Rabbim, şeytanın kışkırtmasından sana sığınırım ve onların benim yanımda bulunmalarından da sana sığınırım.”(Müminun, 23/97-98)Abi hipnoz etkisi yapıyo
Tabi sende haklısın ama ben Yıldiza pek bakan biri değilim. Turizm de de en çok caravelle maaliyetlerden dolayı tercih ediliyor ayrıca da yüksek torka yağlı olan DSG'ler baya iyi dayanıyor sıkıntı olacağını düşünmüyorum bu yüzden.Caravelle ile aynı fiyat olmasını beklememek lazım sonuçta yıldız oda bir marka değeri var
Kişisel zevk alana bağlı olarak değişir ticari anlamda turizm işi ile uğraşan için daha önde gelir Vito ben Caravelle kullanmadım çokda bir deneyimim yok açıkçası ama Vito beni şaşırtmıştı baya
Bide yüksek Tork motorda Dsg korkutuyor açıkçası
Hayallerrrrrr quinnAhhh harleyyyy
Hayallerrrrrr quinn