Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Samed M. Panpa Vito 119CDI çok deli araba öyle böyle değil, ruhsata da hususi radar derdin yok. 0-100 9sn civarı ki bir mininüs için deli yürüyor. 230 gören arkadaşım var alıp keyifle kullanıp sıkıntı yaşamadan sattılar bence bir bak :)
Panpa Caravelle 8 küsür yürüyor ve oda otomobil olarak geçiyor ruhsatta. Ben o kadar para vermeyi Vito'ya sarfiyat olarak görüyorum.

Panpa Caravelle 8 küsür yürüyor ve oda otomobil olarak geçiyor ruhsatta. Ben o kadar para vermeyi Vito'ya sarfiyat olarak görüyorum.
Panpa en dolu 119 Cdı Uzun şase 170 küsür lira Caravelle'de Comfortline 140 diyor.
Vito'nun uzun ömürlülük, yol tutuşu (Makine deli yav :D yıldırım spec farları da var otobanda 3.16 falan patates eder) ve prestij konusunda biraz daha iyi geliyor bana ve aradaki fiyat farkı da düşünmeye değer.

Abi samsunun neresindeydin imkan var mı ? Ben de samsunluyum yani peder bey samsunlu 19 mayıs yörükler köyünden. En son gittiğimizde heryer kasaba gibiydi. Eski transitlerle giderdik ilçelere :D Ama ne hoşuma giderdi o transitlerin sesi :rolleyes:
Ben merkezdeyim.Buradaki sanayiide pek bu işleri yapabilecek usta yok muhtemelen girişirsem projeyi ankarada yaparım.Mesafe 4 Saat zaten.

Panpa en dolu 119 Cdı Uzun şase 170 küsür lira Caravelle'de Comfortline 140 diyor.
Vito'nun uzun ömürlülük, yol tutuşu (Makine deli yav :D yıldırım spec farları da var otobanda 3.16 falan patates eder) ve prestij konusunda biraz daha iyi geliyor bana ve aradaki fiyat farkı da düşünmeye değer.
Yol tutuş olarak Vito bana yüksek hızlarda pek güven vermemişti. Comfortline olmasina ragmen 204 lerde ön konsol multivan konsolu. Bi tek led far opsiyonu almak gerek Caravelle de.

Yol tutuş olarak Vito bana yüksek hızlarda pek güven vermemişti. Comfortline olmasina ragmen 204 lerde ön konsol multivan konsolu. Bi tek led far opsiyonu almak gerek Caravelle de.

Panpa Vito'nun direksiyonu Mercedes GLS ile aynı bak bu beni çok şaşırtmıştı :D
Caravelle de güzel araç ama ben Vito tercih ederim :)

Panpa Vito'nun direksiyonu Mercedes GLS ile aynı bak bu beni çok şaşırtmıştı :D
Caravelle de güzel araç ama ben Vito tercih ederim :)
Güzel olmasına güzelde ben 170k para bağlamam Vito'ya. 150 falan olsaydı düşünebilirdim. Bu arada bir eksisi de önde tekli koltuk yok ve yükseklik ve sırtlık ayarı yapılamıyor Vitoda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...