dizel istiyolar abi ya bana kalsa hiç jettaya yaklaştırmam da babası yıllardır bora kullanıyor 105binde daha 2004 bora. Vwden şaşmam diyor dizel istiyorHakan Sıfır Tsi comfortline manuel daha mantıklı değilmi?
dizel istiyolar abi ya bana kalsa hiç jettaya yaklaştırmam da babası yıllardır bora kullanıyor 105binde daha 2004 bora. Vwden şaşmam diyor dizel istiyorHakan Sıfır Tsi comfortline manuel daha mantıklı değilmi?
hacı vagcı değiller ama tipik vwci babası ) c180 baktık onu bile istemedi )
Valla reis 1,6 TDİ benim gözümü hiç doyurmuyor nedense 105 HP ne o zamanlarda 1,5 DCİ 110 hp ve 1,5 DCİ'ın temeli TDI a göre daha eski olmasına rağmen.hacı vagcı değiller ama tipik vwci babası ) c180 baktık onu bile istemedi )
Hella marka onlar en kalitelisi de o.Abi bu etiketçi tayfa efsane ilerde Spring'e yapmayı planlıyorum da şu sarı ampul hakkında tavsiye verebilecek olan var mı?
SüpermişAma bana çok gelir Ben atmosferik X30XE Swap yapacamİlhan abi
Panpa Caravelle 8 küsür yürüyor ve oda otomobil olarak geçiyor ruhsatta. Ben o kadar para vermeyi Vito'ya sarfiyat olarak görüyorum.@Samed M. Panpa Vito 119CDI çok deli araba öyle böyle değil, ruhsata da hususi radar derdin yok. 0-100 9sn civarı ki bir mininüs için deli yürüyor. 230 gören arkadaşım var alıp keyifle kullanıp sıkıntı yaşamadan sattılar bence bir bak
iç iç iç iç nargileyi götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBu arada dışarıdayım beyler o yüzden videolara bakamıyorum affola..
Sabriyi izlerken kendimi kaybedip hızlı gittim kafam bi dünya oldu bıraktımiç iç iç iç nargileyi götürrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Panpa en dolu 119 Cdı Uzun şase 170 küsür lira Caravelle'de Comfortline 140 diyor.Panpa Caravelle 8 küsür yürüyor ve oda otomobil olarak geçiyor ruhsatta. Ben o kadar para vermeyi Vito'ya sarfiyat olarak görüyorum.
niyeyse hiç nargileye ihtiyaç duymuyorumSabriyi izlerken kendimi kaybedip hızlı gittim kafam bi dünya oldu bıraktım
Abi samsunun neresindeydin imkan var mı ? Ben de samsunluyum yani peder bey samsunlu 19 mayıs yörükler köyünden. En son gittiğimizde heryer kasaba gibiydi. Eski transitlerle giderdik ilçelere Ama ne hoşuma giderdi o transitlerin sesiSüpermişAma bana çok gelir Ben atmosferik X30XE Swap yapacam
Ben merkezdeyim.Buradaki sanayiide pek bu işleri yapabilecek usta yok muhtemelen girişirsem projeyi ankarada yaparım.Mesafe 4 Saat zaten.Abi samsunun neresindeydin imkan var mı ? Ben de samsunluyum yani peder bey samsunlu 19 mayıs yörükler köyünden. En son gittiğimizde heryer kasaba gibiydi. Eski transitlerle giderdik ilçelere Ama ne hoşuma giderdi o transitlerin sesi
Yol tutuş olarak Vito bana yüksek hızlarda pek güven vermemişti. Comfortline olmasina ragmen 204 lerde ön konsol multivan konsolu. Bi tek led far opsiyonu almak gerek Caravelle de.Panpa en dolu 119 Cdı Uzun şase 170 küsür lira Caravelle'de Comfortline 140 diyor.
Vito'nun uzun ömürlülük, yol tutuşu (Makine deli yav yıldırım spec farları da var otobanda 3.16 falan patates eder) ve prestij konusunda biraz daha iyi geliyor bana ve aradaki fiyat farkı da düşünmeye değer.
Yol tutuş olarak Vito bana yüksek hızlarda pek güven vermemişti. Comfortline olmasina ragmen 204 lerde ön konsol multivan konsolu. Bi tek led far opsiyonu almak gerek Caravelle de.
Öyle bir proje görmek isterdik Hadi hayırlısı bakalımBen merkezdeyim.Buradaki sanayiide pek bu işleri yapabilecek usta yok muhtemelen girişirsem projeyi ankarada yaparım.Mesafe 4 Saat zaten.
Abi ya bu iskender tatlı çocuk seviyom ben forumun neşesi valla@Iskender yaza kadar tasinicam büyük ihtimal bb
Güzel olmasına güzelde ben 170k para bağlamam Vito'ya. 150 falan olsaydı düşünebilirdim. Bu arada bir eksisi de önde tekli koltuk yok ve yükseklik ve sırtlık ayarı yapılamıyor Vitoda.Panpa Vito'nun direksiyonu Mercedes GLS ile aynı bak bu beni çok şaşırtmıştı
Caravelle de güzel araç ama ben Vito tercih ederim