gtr mı bu mu knk?Nefsim gubardı yav bu neeeyyyyy
gtr mı bu mu knk?Nefsim gubardı yav bu neeeyyyyy
Superman işaretinin üstünde şimşek vardı abi sen seversin vectra şimşeğine benziyorduÜstünde Superman işareti var mıydı
Abi lagunalar yillardir fiyatına göre nimet gibi arabalar ya baksana suna ici dışı süper 24 lira bedavaGeçenlerde gezerken şuna rastlamıştım.Sağlam ciğer vardır bunda..Otobanda yeni yetmeleri fena harcar.
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...yiiden-laguna-3.0-v6-otomatik-383765637/detay
ae101 1996 1.6 105 hp 4afe motor
Bu kasa lagunalar süper ya 140hp volvo motoru falan olanlar var 2.0 deri koltuk elektrikli hemde yol bilgisayari flaan o fiyatlara göre nimetttt
Ha öyle bulutlarin üstüne falan diyince dedim ne verdiler sizeSuperman işaretinin üstünde şimşek vardı abi sen seversin vectra şimşeğine benziyordu
Başarılar reisssben yatıyorum beyler bayanlar yarın günlerden aöf. Sabahın köründe kalkacam iyi geceler herkese
ya o değilde bunun alt takım gözüküyor ya zoom yapınca hatta etrafında bir beyazlık da var ama neyseBundan bahsediyorsun sanırım reis??
Bencede öyle Geçende 2009 Privillage atmıştım Sıfır gibiydi 41 Bin liraAbi lagunalar yillardir fiyatına göre nimet gibi arabalar ya baksana suna ici dışı süper 24 lira bedava
Benim 2 airbagli 2 cam otomatikli vectralara falan 20 istiyotlar yani
reis başarılar allah zihin açıklığı versin iyi geceler20 lira senin bu araba şimdi.
19 20 liralarda o volvo motorlularda,
ben yatıyorum beyler bayanlar yarın günlerden aöf. Sabahın köründe kalkacam iyi geceler herkese
Oha gözünün ferini gibeyim nereye baktın öyle ahdahdhhahsya o değilde bunun alt takım gözüküyor ya zoom yapınca hatta etrafında bir beyazlık da var ama neyse
Abi sen nasıl ferrecisin cidden görmedin miydi ?Oha gözünün ferini gibeyim nereye baktın öyle ahdahdhhahs
İyi geceler hakanım Sınavdada allah zihin açıklığı versin başarılar dilerim.ben yatıyorum beyler bayanlar yarın günlerden aöf. Sabahın köründe kalkacam iyi geceler herkese
Lan olm hic dikkatli bakmadim ki o kadar herif nokta atışı yaptı şaştım kaldımAbi sen nasıl ferrecisin cidden görmedin miydi ?
Allah zihin açıklığı versin. Görüşürüz.eyvallah beyler yokluğumda banlanmayın
Oha gözünün ferini gibeyim nereye baktın öyle ahdahdhhahs
Kelimeler kifayetsizya o değilde bunun alt takım gözüküyor ya zoom yapınca hatta etrafında bir beyazlık da var ama neyse
kolay gelsın hacımeyvallah beyler yokluğumda banlanmayın
Neler oluyor burdaBundan bahsediyorsun sanırım reis??