Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-sahibinden-temiz-dogan-slx-346752376/detay

bu adam 16 milyar isterse ben taunusu revizyon sonrası 20 liradan ilana koyarım. Gelsin tüm kuş serisiyle şu anda da kapışırım.
Bir de baştan aşağı yalan ilan. Aile arabası kısmı belki doğrudur ama önden arkadan kazalı. LPG'si orijinal fabrika çıkışı değil, sonradan takılma. Değişen olarak da ön panjur bağırıyor daha ilk fotoğrafta :) Ya hiç mi utanmıyorlar böyle ilanlar verirken ben anlamıyorum.

Bir de baştan aşağı yalan ilan. Aile arabası kısmı belki doğrudur ama önden arkadan kazalı. LPG'si orijinal fabrika çıkışı değil, sonradan takılma. Değişen olarak da ön panjur bağırıyor daha ilk fotoğrafta :) Ya hiç mi utanmıyorlar böyle ilanlar verirken ben anlamıyorum.

abi sanayiide tonla kaportacı tanıdığım var, çarpık çurpuk çürük tofaşları adamlar geliyo toplatıyo onlara, 7 8 bin liraya mal ettikleri arabaları full orjinal diye 15 16 bin liradan ilana koyuyolar. Sonra ben tofaşçılara sövünce suçlu oluyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...