Ona nasıl iş yahu? imam nikahı olmayanın neyi düşüyo?Selamlar, hayırlı cumalar arkadaşlar. 3 hafta ardarda cumaya gitmeyenin imam nikahı mı düşüyordu ? Ciddi soruyorum![]()
Ahahaha abi inan bilmiyorum vicdan yaptım. Lab dersi var 13.30 da ama kendimi biraz sıksam cumaya giderim ama ders var nasılsa diye gitmiyorumOna nasıl iş yahu? imam nikahı olmayanın neyi düşüyo?
Bence bi google'da aratıp yazılanlara bak koşa koşa gidersin herhaldeAhahaha abi inan bilmiyorum vicdan yaptım. Lab dersi var 13.30 da ama kendimi biraz sıksam cumaya giderim ama ders var nasılsa diye gitmiyorum![]()
supanallah supanallah supanallah demeye başlayınca bastım kahkahayı ahahahahah niye bitirirler şöyle dizileri anlamam yahu
Hahahhahahaa dayı efsane yasupanallah supanallah supanallah demeye başlayınca bastım kahkahayı ahahahahah niye bitirirler şöyle dizileri anlamam yahu
(bkz. camiide kamerayı görünce ağlamaya başlayan adam
)
Camideyim ben decuma cuma tövbestağfurullahhhhh...
Dizinin hastasıydım zatende bu adam efsane ya
sabah yediğim bi paket püskevit ile duruyorum yaptığın oldu mu şimdiGüzel taktikEkli dosyayı görüntüle 2375
Tovbe tovbe be diyon sen hocamBayanlar için ölü yıkama kurslarımız açılmıştır. Genç güzel etine dolgun kızlarımızı bekleriz
---Tesisimizin Özellikleri---
Kliması var.
Hocamız tarafından her ölü başına 20 sevap puanı garanti edilmektedir.
SSK'nızı yapıyoruz, öğle ve akşam yemeğiniz de bizden.
Öğle arasında çalışanlarımız sıkılmasın diye kitap okuma salonumuz mevcuttur.
Yüzmeyi sevenler için sıcak havuzumuz da vardır.
Zemin katımız ise kadınlarımızın bakmak zorunda olduğu çocukları için futbol, voleybol, tenis oynayacakları alanımız da vardır.
Lütfen korkmayınız bakınız ablalarımız nasıl da gülüyorlar
Merkezimizden ufak tefek bukleler.
![]()
![]()
![]()
Not: Toprak altında çürümeme garantisi veriyoruz.
Harbiden açılmış 2014teTovbe tovbe be diyon sen hocam![]()
Pamuğu da ablalar mı sokuyor?Harbiden açılmış 2014teah ah bizim millet nolucak bilmiyorum
![]()
Mantık şeymiş kadınların ölülerini erkekler yıkayamazmış ondanPamuğu da ablalar mı sokuyor?![]()