Gecenlerde burdan birisi vr gözlük ile izlediğini itiraf etmişti kimdi o ya ahdyahshahsh
Ne cevherler varmis arkadas sizdeNeyse ben ufaktan kacayim hayirli geceler
Valla kimse işini biliyormuş. Bu arada mobilde Opera VPN'i tavsiye ederim.Gecenlerde burdan birisi vr gözlük ile izlediğini itiraf etmişti kimdi o ya ahdyahshahsh
Oglum yaticam lan oyalama ahahahsha
Ya olm bunu görünce aklıma yine o video geldi ahdhahdhahshzh
Abi işte asıl eserler onlar yani seyircilere de yaşatabilmek, o duyguyu o hissi verebilmek lazım, işte bu noktada POV kalitesini koyuyor ortaya. Lütfen kulaklıklarınızı takınızO değil de, 360°, 3D ve VR icat olduktan sonra POV bayağı bir kıymete bindi yahu
Bkz. click bait
Bu kızı niye sürekli bir yerde kıstırıyorlar?Bu seferde taxi'de olaylar yaşamış
hangisi yaaa link plssYa olm bunu görünce aklıma yine o video geldi ahdhahdhahshzh
Özet geçsene hocam 25sn'den fazla dayanamadım aplaya.
Bu kızı niye sürekli bir yerde kıstırıyorlar?Bu seferde taxi'de olaylar yaşamış
Bende izlemedimki hepsini Taxi'de 8 saat mi ne geçirmişler heralde taksici gezdirmiş korkmuş felan.Geçenlerdede kasiyer sıkıştırmış tahrik edicisin demişÖzet geçsene hocam 25sn'den fazla dayanamadım aplaya.
aahahahha her seferinde gülüyorum şu videoya ya
İstemsizce ritim tutuyorum ya hahdhagsgsaahahahha her seferinde gülüyorum şu videoya ya
Bu ülkede normaaaallBende izlemedimki hepsini Taxi'de 8 saat mi ne geçirmişler heralde taksici gezdirmiş korkmuş felan.Geçenlerdede kasiye sıkıştırmış tahrik edicisin demiş
Buna mı demiş Yazık lan ne kadar yokluk çeken insan var... Devletimiz el uzatmalı bu yardıma muhtaçlara.Bende izlemedimki hepsini Taxi'de 8 saat mi ne geçirmişler heralde taksici gezdirmiş korkmuş felan.Geçenlerdede kasiye sıkıştırmış tahrik edicisin demiş
Şimdi damacananın kendine göre kıvrımlı formları filan belki... Ya da ne bileyim rulmanın o dönerkenki bilye hareketleri... Ya da mankenin çıplaklığı... Ördek de kuyruğunu sallamasaydı... Ama bu kadın ne yaaBu ülkede normaaaall
haklısın damacanın rızası var sanırım o olaydı hmm...Şimdi damacananın kendine göre kıvrımlı formları filan belki... Ya da ne bileyim rulmanın o dönerkenki bilye hareketleri... Ya da mankenin çıplaklığı... Ördek de kuyruğunu sallamasaydı... Ama bu kadın ne yaa