Gecenlerde burdan birisi vr gözlük ile izlediğini itiraf etmişti kimdi o ya ahdyahshahsh
Ne cevherler varmis arkadas sizdeNeyse ben ufaktan kacayim hayirli geceler
![]()
Valla kimse işini biliyormuş. Bu arada mobilde Opera VPN'i tavsiye ederim.Gecenlerde burdan birisi vr gözlük ile izlediğini itiraf etmişti kimdi o ya ahdyahshahsh
Oglum yaticam lan oyalama ahahahsha
Ya olm bunu görünce aklıma yine o video geldi ahdhahdhahshzh
Abi işte asıl eserler onlar yani seyircilere de yaşatabilmek, o duyguyu o hissi verebilmek lazım, işte bu noktada POV kalitesini koyuyor ortaya. Lütfen kulaklıklarınızı takınızO değil de, 360°, 3D ve VR icat olduktan sonra POV bayağı bir kıymete bindi yahu![]()
Bkz. click bait
Bu kızı niye sürekli bir yerde kıstırıyorlar?Bu seferde taxi'de olaylar yaşamış![]()
hangisi yaaa link plssYa olm bunu görünce aklıma yine o video geldi ahdhahdhahshzh
Özet geçsene hocam 25sn'den fazla dayanamadım aplaya.
Bu kızı niye sürekli bir yerde kıstırıyorlar?Bu seferde taxi'de olaylar yaşamış![]()
Bende izlemedimki hepsiniÖzet geçsene hocam 25sn'den fazla dayanamadım aplaya.
aahahahha her seferinde gülüyorum şu videoya ya
İstemsizce ritim tutuyorum ya hahdhagsgsaahahahha her seferinde gülüyorum şu videoya ya![]()
Bu ülkede normaaaallBende izlemedimki hepsiniTaxi'de 8 saat mi ne geçirmişler heralde taksici gezdirmiş korkmuş felan.Geçenlerdede kasiye sıkıştırmış tahrik edicisin demiş
![]()
Buna mı demişBende izlemedimki hepsiniTaxi'de 8 saat mi ne geçirmişler heralde taksici gezdirmiş korkmuş felan.Geçenlerdede kasiye sıkıştırmış tahrik edicisin demiş
![]()
Şimdi damacananın kendine göre kıvrımlı formları filan belki... Ya da ne bileyim rulmanın o dönerkenki bilye hareketleri... Ya da mankenin çıplaklığı... Ördek de kuyruğunu sallamasaydı... Ama bu kadın ne yaaBu ülkede normaaaall
![]()
haklısın damacanın rızası var sanırım o olaydı hmm...Şimdi damacananın kendine göre kıvrımlı formları filan belki... Ya da ne bileyim rulmanın o dönerkenki bilye hareketleri... Ya da mankenin çıplaklığı... Ördek de kuyruğunu sallamasaydı... Ama bu kadın ne yaa![]()