İyi geldi hocam konu dağıldı, sağolasın.Elantra V6
İyi geceleerrrrrİyi geldi hocam konu dağıldı, sağolasın.
Hazır arayı yakalamışken kaçayım ben. Cümleten iyi geceler.
Nerem sert olm ne dedik şimdiçok sertsin ilhan baba.
İyi geceler orhanımBen de gideyim artık iyi geceler olsun herkese
berkertekin gibi çocklara "İyi Geceler." dedin mi trip mi atıyorsun der hemen ama iyiiii geceeeeleerr dedin mi sanki gitme kal demiş gibi olursun hoşuna gider rahat rahat uyurNerem sert olm ne dedik şimdi
Kelime oyununa ne gerek oglımberkertekin gibi çocklara "İyi Geceler." dedin mi trip mi atıyorsun der hemen ama iyiiii geceeeeleerr dedin mi sanki gitme kal demiş gibi olursun hoşuna gider rahat rahat uyur
Valla aklımdan da geçmedi değil kesin ceyhundur diye sen çıktın tebrik ederim bi ara deneyimlerini Paylaş bizimleDamacana diyonuzda ben 2 yaşıma ladar arkadaş diye evdeki damacanaya sarılmış adamım VR ile deneyimleyen benim @maximaorhan
Abi peder sirketten getirmişti vermişler falan. Bende Hub sitesinin böyle bi kategori açtığını gördüm. Dedim bi bakalim. Belem bakıyon apla senle oynaşıyo ama sende his yok yani bi garip ama eğlenceli yav. Ben robot partnerleri bekliyorum.Valla aklımdan da geçmedi değil kesin ceyhundur diye sen çıktın tebrik ederim bi ara deneyimlerini Paylaş bizimle
Ekmek yoksa pasta yesinler misali canlısı yok robotdan faydalanalım bizdeOlm ciddi ciddi yazdı ya lan
Bak bak bi de robot partner bekliyomus
Cok çılgınsın ceyhunn
Olm heryerde dolu bir tane bulamadında bez bebeğe mi kaldınEkmek yoksa pasta yesinler misali canlısı yok robotdan faydalanalım bizde
Istanbul ayrı memleket abi ben anadolu da falan olacağdım ohoooooOlm heryerde dolu bir tane bulamadında bez bebeğe mi kaldın
Doğru istanbul daha iyi her türden insan var.Istanbul ayrı memleket abi ben anadolu da falan olacağdım ohooooo