Arkadaşım 20-30 km/h hızla 206'sını devirmişti
Lastik patlamıştır
Arkadaşım 20-30 km/h hızla 206'sını devirmişti
İzmir İnönü Cd.'de döner kavşakta yandan birisi biraz sıkıştırmış, panikle döner kavşağa tırmanmış . Otoyolda 80km/h sağ şerit adamıydı zaten. 120 ile gitse uçtum diye bize anlatırdı. Ama iyi çocuktur, severim.Lastik patlamıştır
Güzel de sığamıyorum bunun içine de ya. Sığsam valla alırdım bunlardan.
arkadaki amca bas aslanım bas diyoHadi ateistler bunu da açıklasın
Hadi ateistler bunu da açıklasın
HHAHAAHAHAHAHSDHDLAS DASJK ALŞSDSDGK ULAN NE BU ASLDASJKDASJDK ASJDattığını izlerken önerilerde bu çıktı
Yana yatmasından ziyade nasıl 1.7 DTI gibi duman Attı onu anlamadım galiba kamyonu da yüklemişlerHadi ateistler bunu da açıklasın
Şunun sesine bak yaYana yatmasından ziyade nasıl 1.7 DTI gibi duman Attı onu anlamadım galiba kamyonu da yüklemişler
Şunun sesine bak ya
Bana taksi demeyin ya. Geçen @MertEren ve @123456mtn ile yol kenarında duruyoruz önümüzden bir anda Fake Taxi logolu accent geçti valla üç buçuk attım yavbu araba bizde olsa her gün 10 kişinin taksi zannedip durdurmaya çalışacağından adım kadar eminim
bizde 2005 önden çeker çok iyi. Çekişi, gidişi, duruşu çok beğeniyorum. Ayrıca biz çok rahat sığıyoruz. Baya bakajı sol arka tarafı fulleyip istanbuldan muğlaya tatile gitmiştik çok rahattı.Güzel de sığamıyorum bunun içine de ya. Sığsam valla alırdım bunlardan.
Güzel manitalara dururuz be reis evine kadar eşlik ederiz her türlü.. hop basmışım aminoasidi taş gibiyimbu araba bizde olsa her gün 10 kişinin taksi zannedip durdurmaya çalışacağından adım kadar eminim
Bana taksi demeyin ya. Geçen @MertEren ve @123456mtn ile yol kenarında duruyoruz önümüzden bir anda Fake Taxi logolu accent geçti valla üç buçuk attım yav
hastayım bu herifeGüzel manitalara dururuz be reis evine kadar eşlik ederiz her türlü.. hop basmışım aminoasidi taş gibiyim
Sizin ailenin 3 ferdi ancak ben ediyor buradan onu anladımbizde 2005 önden çeker çok iyi. Çekişi, gidişi, duruşu çok beğeniyorum. Ayrıca biz çok rahat sığıyoruz. Baya bakajı sol arka tarafı fulleyip istanbuldan muğlaya tatile gitmiştik çok rahattı.