işte olay orda diyetteyimde akdnfbsjdmdöföUlan light cola isteyene kadar cok iyi gidiyodun ahfjsjfjsjdjaja light ne olum
işte olay orda diyetteyimde akdnfbsjdmdöföUlan light cola isteyene kadar cok iyi gidiyodun ahfjsjfjsjdjaja light ne olum
Hmm bu kadar fark olduguni bilmiydm ilgimcBende bunu izlediğimden beri Zero içiyorum gerçi onda da kimyasal var ama
14 yaşında ne diyeti oğlum ya ye gitsin yazın sanayide işe girer zayıflarsınişte olay orda diyetteyimde akdnfbsjdmdöfö
Sen kaçıncı nesilsin krdşOrhan abi bu yeni nesil lahmacun kuşbaşı falan istiyo. Sen iyisi mi eski model enjeksiyonlu karbüratörlü kardeşlerine bi mevlüt okut nane fesleğenli tavuk çorbası, etli nohut yemeği, tavuklu ya da kuşbaşılı pirinç pilavı tabldot usulü bi yemek ver bize
yok be abi kilo alıyım diye uğraşıyom zaten. Olurya böyle deli gibi sipariş verir ama light kola isterler ya14 yaşında ne diyeti oğlum ya ye gitsin yazın sanayide işe girer zayıflarsın
mk 2 abi sizden sonraki kasa 90-2000 arasında üretildikSen kaçıncı nesilsin krdş
ulan o mk'yı küfür olarak okudum asajkdfhsdjfmk 2 abi sizden sonraki kasa 90-2000 arasında üretildik
ulan o mk'yı küfür olarak okudum asajkdfhsdjf
Tövbe bismillah şeytan abi dghdfggdgulan o mk'yı küfür olarak okudum asajkdfhsdjf
edit: hatta küfürlü içerik olarak şikayet etsem ban yer misin acaba
tm tm etmiyom merak etmeTövbe bismillah şeytan abi dghdfggdg
edit:bi edemedin gitti et
Yok valla yiğidi öldür hakkini yeme 1 kere bile vurmadı o olaydan sonra.
Ben direk aradım onu anlattim olayı atladi geldi yanıma.
Bana bakti bi seyin var mi dedi yok dedim bende.
Beraber takla attığım arkadaslarima da baktı sordu falan hepimiz turp gibiydik -sağlam arabaymış dimi.
Valla abi normalde servis bakımı 275 benim. 170 TL tuttu sipariş bi de kaliteli ürün seçtim hepsini bugün kendim değiştirdim. Elin yatkınsa kendin değiştir bence de çok basit bir iş@Yasin Aygun fiyatlar iyi gibi ya 100tl ye bakıım seti falan alıp kendimiz yapabilir miyiz acaba. fiyatlar iyi gibi geldi ama motorsinan'a sormak lazım o işin içinde birisi iyi kötü bi şey der
valla etmedim lanOlm sen etmezsin orhan abi eder sen etmezsin inanmam ettin mi lan ?
yağ filtresiin nasıl söktün laValla abi normalde servis bakımı 275 benim. 170 TL tuttu sipariş bi de kaliteli ürün seçtim hepsini bugün kendim değiştirdim. Elin yatkınsa kendin değiştir bence de çok basit bir iş
Astranın filtre 17mm lokmayla sökülüyor abiyağ filtresiin nasıl söktün la