Sa beyler nasılsınız?
As gardaşşş pintipanda ile forest takılmaca siz nabanız
Sa beyler nasılsınız?
Aklımda Ali HocamMerhaba Arkadaşlar,
Hyundai i10 aracımı Nisana kadar satmayı düşünüyorum. Bebeğimiz olduğu için, eşimin kullanabileceği sıfır Km i20 active benzeri bir arac alacağım. Arabanın 4 lsatiğinide Pt535 yapıp, ekstra bişey yapmadan satacam. Dip fiyatım 35000 tl.
İlgilenen olursa pm den atar. Acelem yok. Zaten arabanın Garaj sayfasında yazısı var.
Nabam beya evde oturuyom.As gardaşşş pintipanda ile forest takılmaca siz nabanız
AsSa beyler nasılsınız?
Aklımda Ali Hocam
Hocam aklımda bulunsun da, o bütçeyle öyle araba arayan olursa en azından arar sorarım sana durum nedir diye. Bana araba alım konusunda danışan çok oluyor.Bir okadarda satmamak istiyorum
Gençler ben kaçar, birazdan yeğen mesaisi başlayacak. Yarına kadar yokum. Çünkü dayılık...
İyi akşamlarGençler ben kaçar, birazdan yeğen mesaisi başlayacak. Yarına kadar yokum. Çünkü dayılık...
Müşterim var orada onun yanınada uğradımAbi be çarşambaya da uğra benm yerime özledim valla oraları
Yok hakanım bu sefer müşteri ziyareti Ne demişler Yatan Aslan'dansa Gezen Tilki iyidirhayırdır abi araba bakmaya mı ?
Yok hakanım bu sefer müşteri ziyareti Ne demişler Yatan Aslan'dansa Gezen Tilki iyidir
Tam ben soracaktım.abi ne işle meşguldün ?
Hayırlı işler bu arada)
Matbaa ve Baskı sektörüabi ne işle meşguldün ?
Hayırlı işler bu arada)
Matbaa ve Baskı sektörü
Aynen öyle işler sallantıdadolar uçunca kağıt nirvana diyollaaa )
Aynen öyle işler sallantıda
Ama tabi benim için geçerli değil,çünki kur düşük iken kağıt stokladımDergisi olan bi arkadaşım var benim de, önümüzdeki sayıyı nasıl çıkaracağım diye düşünüyor.....
Ama tabi benim için geçerli değil,çünki kur düşük iken kağıt stokladım