Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
r6ak1V.jpg

Size apaçi olduğumu söylemiş miydimo_O(Fotoğraf çekmek için açtım yoksa kapalı her zaman)

@ilhan55 babamdan yaşlısın abi:D
YAHGAHAHAHHAHAHAH ASJDAHS HASH ASHD JASDH ASD ASDASD HASD ASDA HSDJAS AHSHHAHAHAHAHAHA ASJDASLDKJA SHAHAH HAHAHAH HAAH HA HAHJASD DJASH JDJLKSDFJKL SDFJK SDJKFJKLASD ASKLDŞASŞJDK ASH HA HAHAASFDSDFOI AĞAĞAĞA AISIDZUHAHAA GAGJAAIEQIWEQWE ASHAWEYEEHUEHUEHUEHU HJAHAAAJKASDLAJS ASHDAMSDN ASDÖHASD ALDASA SHLLAKJSDFUGDJGŞKSLDFJKSFJSDJSJKS JKSDFHAHAH AHAHHAH AQWEQWEQWEWQEQW AJAHA d:as: df:dfG ::fhG:jH: LKASJAAHA :D :D
maxresdefault.jpg
giphy.gif

giphy.gif

Beyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
Ben sallamam önce helal olduğunu söylerim inanmazsa da çok ta......

Sonuçta Allah ile kul arasında o istediğini söylesin.

Beyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
İlk önce insanlık dersi vermeye çalışırım ve uyarırım sonra anlazsa allah ne verdiyse girişirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...