Naptın be abi 52 ney52 sanırım geçen söylemişti yaşıtları namaz duruyo bu hala forum ya....
Naptın be abi 52 ney52 sanırım geçen söylemişti yaşıtları namaz duruyo bu hala forum ya....
asjkdhasjkdasjkdasjdkg52 sanırım geçen söylemişti yaşıtları namaz duruyo bu hala forum ya....
47 ise benim babamdan da yaşlı@ilhan55 babamdan yaşlısın abi
Ulen zibidi namaz kılmadığımı nerden çıkardın?Ayrıca kılsam sanane kılmasam sanane?52 sanırım geçen söylemişti yaşıtları namaza duruyo bu hala forum ya....
Abi değil amca@ilhan55 babamdan yaşlısın abi
İlhan amça bayramda ne kadar harçlık vereçenAbi değil amca
YAHGAHAHAHHAHAHAH ASJDAHS HASH ASHD JASDH ASD ASDASD HASD ASDA HSDJAS AHSHHAHAHAHAHAHA ASJDASLDKJA SHAHAH HAHAHAH HAAH HA HAHJASD DJASH JDJLKSDFJKL SDFJK SDJKFJKLASD ASKLDŞASŞJDK ASH HA HAHAASFDSDFOI AĞAĞAĞA AISIDZUHAHAA GAGJAAIEQIWEQWE ASHAWEYEEHUEHUEHUEHU HJAHAAAJKASDLAJS ASHDAMSDN ASDÖHASD ALDASA SHLLAKJSDFUGDJGŞKSLDFJKSFJSDJSJKS JKSDFHAHAH AHAHHAH AQWEQWEQWEWQEQW AJAHA d:as: df:dfG ::fhG:jH: LKASJAAHA@ilhan55 babamdan yaşlısın abi
Elimi öpeni Ascona ile gezdirecemİlhan amça bayramda ne kadar harçlık vereçen
Tokat'a geliyorum 13 gün filan yolun düşerse beklerimElimi öpeni Ascona ile gezdirecem
Zor..Samsun'a beklerimTokat'a geliyorum 13 gün filan yolun düşerse beklerim
kusura bakma dayı. Bizim için de dua et madem.Ulen zibidi namaz kılmadığımı nerden çıkardın?Ayrıca kılsam sanane kılmasam sanane?
Beyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
Ben sallamam önce helal olduğunu söylerim inanmazsa da çok ta......Beyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
Bu emeğe herşeyden öte insana saygısızlıktır.Benim ne şartlarda para kazandığımı bilmeden böyle bir konuşma yaparsa ben bunu hakaret olarak algılarım.Biri bana hakaret ettiğindede sonucunda ne yapacaklarıma garanti veremiyorum.Önce lafla döverim. Anlamazsa sonrasını bilemem
İlk önce insanlık dersi vermeye çalışırım ve uyarırım sonra anlazsa allah ne verdiyse girişirim.Beyler,gençler Biri Karşınıza geçip ''Bu arabayı Haram kazanç İle Aldın''dese bu kişiye ''Saygısızlık yapmadın'' mı dersiniz?Yoksa Söyler söylemez Azğına yumruğu geçirirmisiniz?Sadece meraktan soruyorum.
Bu ciddi bir saygısızlıktır.Yurt dışında bir alman vatandaşına ''Sen bunu haksız kazanç ile aldın''gibi bir cümle kur bu ''Küfür''ile aynı değere sahiptir.İlk önce insanlık dersi vermeye çalışırım ve uyarırım sonra anlazsa allah ne verdiyse girişirim.