Yaniii videoların alt yazılı olduğundan falan bahsediyordu ama ahahshahaHocam o arşiv bu bahsettiğin arşiv değildi sanki ya da biz yanlış anladık çocuğun günahını aldık bizde var fesatlık![]()
![]()
![]()
@maximaorhan
Yaniii videoların alt yazılı olduğundan falan bahsediyordu ama ahahshahaHocam o arşiv bu bahsettiğin arşiv değildi sanki ya da biz yanlış anladık çocuğun günahını aldık bizde var fesatlık![]()
![]()
![]()
@maximaorhan
gemide ISM denir ona . normalde ınternational safety management anlamına gelır ama bız turkler onu baska seyler ıcın kullanıyoruzyanı ben degılde bır arkadasım oyle dedı
Yaniii videoların alt yazılı olduğundan falan bahsediyordu ama ahahshaha
HE diyosun ki arşiv var arşiv var![]()
![]()
![]()
takipte kal patron amköv coşturacak bizisiteyi ben kurdum hiç bir b*ktan haberim yok hayırlısı tabii![]()
alt yazıları kendi yazıyormuş diye duydum bilemiyorumYaniii videoların alt yazılı olduğundan falan bahsediyordu ama ahahshaha
bak yakacaksın bızı ben sana soyleyeyım o ısım nedır ne anlama gelıyor dıye sormaktan cok korkuyorumtakipte kal patron amköv coşturacak bizi
takipte kal patron amköv coşturacak bizi
Ahdushdhahfhahdhagdhahah çıldırıyorumİngilizce altyazı ekledilerse asdfadsf
ya hocam bakın cok kotu yerlere gıdıyoruz yapmayın fake bunlar ya fakeAhdushdhahfhahdhagdhahah çıldırıyorum
Ekli dosyayı görüntüle 2398
Ahdushdhahfhahdhagdhahah çıldırıyorum
sen sormadan ben söyleyeyim panpa kamera markası oluyor kendileribak yakacaksın bızı ben sana soyleyeyım o ısım nedır ne anlama gelıyor dıye sormaktan cok korkuyorum
hocam eger orada neden fake dıye ustune basa basa dedıgımı anladıysanız bır gerı donun bana cok ınce dokundurdumBerkin muhabbeti görse sıradan yazacak puanları ahahahsh
Ekli dosyayı görüntüle 2399
Yok yauuvvv hiç anlar mıyım ne anlicam ahahahahahhocam eger orada neden fake dıye ustune basa basa dedıgımı anladıysanız bır gerı donun bana cok ınce dokundurdum![]()
Ahdushdhahfhahdhagdhahah çıldırıyorum
Yok yok öyle değil gugıldan şey ettim ben lan yok öyle bişey ahahshs
Hocam sen geçmişi iyi temizle yenge hanım görmesin aman diyeyim![]()
ahahahah hocam ya varya ılerde bır gun olurda bunlar ne yapıyor dıye buraya baktıklarında ben coluguma cocuguma bunu nasıl acıklayacam cok merak edıyorumYok yauuvvv hiç anlar mıyım ne anlicam ahahahahah