Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ahahahah hocam ya varya ılerde bır gun olurda bunlar ne yapıyor dıye buraya baktıklarında ben coluguma cocuguma bunu nasıl acıklayacam cok merak edıyorum :D hanı ınsan face de 6 sene oncesıne bakarda ben neymısım der ya basımıza dert acmayız ınsallah :D
Valla ben kanı hızlı akan bi adamım hala 27 level'de neysem 60'da da öyle olurum diye düşünüyorum :D :D

b
ahahahah hocam ya varya ılerde bır gun olurda bunlar ne yapıyor dıye buraya baktıklarında ben coluguma cocuguma bunu nasıl acıklayacam cok merak edıyorum :D hanı ınsan face de 6 sene oncesıne bakarda ben neymısım der ya basımıza dert acmayız ınsallah :D

İşte bütün busebepten ötürü belirli aralıklarla facebook twitter hesaplarımı hepten temizliyorum :D :D

Abi evlilik nası bişi tavsiye eder misin yoksa bekarlık sultanlık mı :D :D
Valla biraz kişinin kendisine bağlı :) ben 4 senedir evliyim. Evlilikten önce de bi 7 senelik dönemimiz var. Anlayacağım taa lise zamanından. E iki tarafta mutlu olduktan sonra uzatmanın manası yok evlen gitsin :) Bi de çocuk gelirse yaşama sevincin falan x5 öyle söyleyeyim

Valla biraz kişinin kendisine bağlı :) ben 4 senedir evliyim. Evlilikten önce de bi 7 senelik dönemimiz var. Anlayacağım taa lise zamanından. E iki tarafta mutlu olduktan sonra uzatmanın manası yok evlen gitsin :) Bi de çocuk gelirse yaşama sevincin falan x5 öyle söyleyeyim
işte arkadaslar bu sonu cok kotu yerlere gıdebılecek bır ucurum yanındakı yoldan nasıl emnıyetle gecılır onu gosterıyor hocam bıze

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...