Araba tertemiz duruyor hacı MaşallahEkli dosyayı görüntüle 3581
Rav4 ü araziye soktuk. Çamurlarda savaştık. Bizi hiç üzmedi.
Araba tertemiz duruyor hacı Maşallah
Niye küfür ediyon ki1700 $'a 7 kişilik AWD Ford Jip almış
Civic'i vardı 300$'a satmışNiye küfür ediyon ki
Kuzeninin adı sinan koç mu?Kuzenim Kanada'da yaşıyor ve Vlogger
1700 $'a 7 kişilik AWD Ford Jip almış Burda serçe veriyorlar o paraya
Civic'i vardı 300$'a satmış
Bizim burda 4 taklalı civicler 20binden aşağı gitmiyor deseydin yaCivic'i vardı 300$'a satmış
ya yeni işyerinde beraber çalışacağım bi arkadaşla beraberdim dün, çocuğun 98 civic'i var çok temiz bayıldım 26ya falan satabilirim belki dedi ben o rakamlara çıkabilir miyim diye düşünüyorum piyasayı araştırıyorum falan 300 dolar nedir lan kafa atıcam
Abi ben daha neler yazarım da orhan reyisin bir puanı var
Yoksa kedi gözlü Mercedes fiyatları Cayenne fiyatları adam öldürür
Sinirlendi gene aksam aksamya yeni işyerinde beraber çalışacağım bi arkadaşla beraberdim dün, çocuğun 98 civic'i var çok temiz bayıldım 26ya falan satabilirim belki dedi ben o rakamlara çıkabilir miyim diye düşünüyorum piyasayı araştırıyorum falan 300 dolar nedir lan kafa atıcam
Bileksiz Sinan Koç alışmış ordaki trafiğe Türkiye ye gelince süt dökmüş kedi gibi geziyorKuzeninin adı sinan koç mu?
Evet sinan koçmuş
Sinirlendi gene aksam aksam
Abi biraz merak ettim demin biraz konuştuk ta Kanada'dakilerke eniştem de W211 kasa E200 varmış 4000 küsür Dolar'a almış motoru bozuk biraz sağ solu boya gerekli olanı 1200 $ harcamış şimdi daş gibi biniyor diyorNeyse kapa konuyu kapa kapa.
Abi biraz merak ettim demin biraz konuştuk ta Kanada'dakilerke eniştem de W211 kasa E200 varmış 4000 küsür Dolar'a almış motoru bozuk biraz sağ solu boya gerekli olanı 1200 $ harcamış şimdi daş gibi biniyor diyor
Ulan dertlendirmeyin adamıVay arkadaş bir iki yıla Sümbül de atar kendini 100 bin Tl bandına
Ekli dosyayı görüntüle 3582
Bunuda gördü bu gözler be Ekli dosyayı görüntüle 3583
Bu bedo yu burdan alınVay arkadaş bir iki yıla Sümbül de atar kendini 100 bin Tl bandına
Ekli dosyayı görüntüle 3582
Bunuda gördü bu gözler be Ekli dosyayı görüntüle 3583