Araba fiyatları pahalı, mazot benzin pahalı, sigara alkol pahalı her şey pahalı.
SelamunAleykum beyler
Ve aleyküm selam panpaSelamunAleykum beyler
Çok şaapmamak lazım yav artık,üzülünce değişmiyor,insan erken yaşlanır kafaya takılırsaAraba fiyatları pahalı, mazot benzin pahalı, sigara alkol pahalı her şey pahalı.
Corolla 110 Bin ediyorsa 2015-2016 F10 520i'ler 160-170 Bin liraya bedava..
1.4 dizelleri ile bence pekde iyi değil be abi.aynen öyle abi. Corolla kötü araba değil tamamda 110bin lira da nedir.
100 Lira benim sınırımdır.Bu rakamın üzerine çıkarsam premium markalara bakarım.Bmw,Audi,Mercedes vs vsaynen öyle abi. Corolla kötü araba değil tamamda 110bin lira da nedir.
1.4 dizelleri ile bence pekde iyi değil be abi.
100 Lira benim sınırımdır.Bu rakamın üzerine çıkarsam premium markalara bakarım.Bmw,Audi,Mercedes vs vs
Benim bildiğim bir zincir problemi var onuda eli ayağı düzgün bir yerde yaptırdıktan sonra yağına suyuna baksan yeterli. Çevremde çok kullanan var sıkıntı yaşamıyorlar.E60 larda 177likler sıkıntı,163lük alıp ömür boyu bincen temiz ilk sahibinden bulup
Çamura az girmiş hali diyelim hocam. Sen birde son halini görecektin. Keşke çekseydik. @gtepro var mı çekmiş olma ihtimalin en son halini panpa?fotoğraf çamura girmeden öncesinden belli ki ))
Çekmedim be panpa.Çamura az girmiş hali diyelim hocam. Sen birde son halini görecektin. Keşke çekseydik. @gtepro var mı çekmiş olma ihtimalin en son halini panpa?
As hacımSelamunAleykum beyler
Daha incelemedim ama Lexus'u detaylı şekilde yakında feth edeceğim. İzlediğim videolara göre fena değil ama fiyat biraz pahalı. Sırf hizmet kalitesi adama Lexus aldırır.Lexus IS 200 T Hoş araca benziyor.Lexus tr resmi sayfasında biraz inceledim.Çok özgün,farklı hızlı,lüks bir jjapon araç anladığım kadarıyla..Executive paketde 88.000£ fiyat verilmiş..Euro kuru biraz düşük olsa kesinlikle istanbula gelir incelerdim.Aramızda inceleyen varmı?
Sırf hizmet kalitesine 300 bin veremeyiz ceyhun 5 Yıldızlı otele 1 hafta tatile gittiğimdede müthiş hizmet kalitesi alıyorum hizmet'den ziyade araç önemli..Daha incelemedim ama Lexus'u detaylı şekilde yakında feth edeceğim. İzlediğim videolara göre fena değil ama fiyat biraz pahalı. Sırf hizmet kalitesi adama Lexus aldırır.