sohbete yetişemiyorum teker teker yazın sohbet kasıyo asdfasfsdf
Malum karikatürü paylaşırdım da son ceza hakkım kaldı...@gtepro kendisi cok bilgili bir insandir heleki tutun ve alkol konusunda bize bilgilerini whatsapp grubu uzerinden aktariyor
abı korusakmı emanetlerı ya 26.5 sene kırmadan tasıdık sımdı gume gıtmeyelım....Ceyhun açıldı yine kaçalım bence..
O zaman biz daha da katıştırmayalım. Sen şaaparsın onuo iş biraz karıştı müdür..... Şaapcam onu bi müdahalede buluncam
hahahahaabı korusakmı emanetlerı ya 26.5 sene kırmadan tasıdık sımdı gume gıtmeyelım....
abı korusakmı emanetlerı ya 26.5 sene kırmadan tasıdık sımdı gume gıtmeyelım....
Aklıma Süleyman Demirel geldi.abı korusakmı emanetlerı ya 26.5 sene kırmadan tasıdık sımdı gume gıtmeyelım....
hiç girme oralara hiç girmeO zaman biz daha da katıştırmayalım. Sen şaaparsın onu
Babam zaten yeterince dalga geçiyor arkadaşlarının yaninda eğilmeyin falan diye bide siz yapmayın
Aklıma Süleyman Demirel geldi.
https://onedio.com/haber/suleyman-demirel-in-eglenceli-yonunu-gosteren-sozleri-287219
12
gecen gun bırı orhan ın elıne takmıstı aklıma geldı sımdı o senmıydınBabam zaten yeterince dalga geçiyor arkadaşlarının yaninda eğilmeyin falan diye bide siz yapmayın
Kim ne taktı lan elime noluyooogecen gun bırı orhan ın elıne takmıstı aklıma geldı sımdı o senmıydın
Porsche kullansa?Bu bildiğin Harun Abi yav
Yok o anıl yada hakan abiydigecen gun bırı orhan ın elıne takmıstı aklıma geldı sımdı o senmıydın
AHAHAHAHA Başka bulamadım yahuBu bildiğin Harun Abi yav
Yok abi Porsche ye binen baya afetüldevran yaaPorsche kullansa?
Ceyhun forumdan ban'lanmayı bırak, burayı BTK'ya kapattıracak bir seviyeye indim kafamda da, sizlerle paylaşmayacağımYok abi Porsche ye binen baya afetüldevran yaa
Yok o anıl yada hakan abiydi
Ceyhun forumdan ban'lanmayı bırak, burayı BTK'ya kapattıracak bir seviyeye indim kafamda da, sizlerle paylaşmayacağım