Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@berkertekin abi bana çevremde hep detaycı derler ama sen çok farklı bi boyutsun :D @pulusoglu 'nun yorumlara da imzamı atarım :D
Yok ya o kadar değil. "Ama tecrübe yenen kazıkların toplamıdır" diye bir laf var ya, o lafı destekler şekilde başımdan geçen türlü türlü olumsuzlukların hepsini kafada bir kenara yazıyorum. Hepsinin belirtileri de detaylarda saklı oluyor. Ondandır diye düşünüyorum :)

site pek dusunmuyoruz aslında. benım ılk bakmak ıstedıgım yerler yıne goztepe suadıye cıvarları. ha bana dersenkı 3 artı 1 guzel cephede orta daırelerde sana 500 olur dusunuruz onuda belırteyım
Abi 500 e anca 2+1 oda pek güzel olmaz yani deniz görmez. Sana kızıltoprakdan verelim bak orda da benim dayı yeni yaptı bi bina her katta tek daire ve 3+1.

Son düzenleme:
Yok ya o kadar değil. "Ama tecrübe yenen kazıkların toplamıdır" diye bir laf var ya, o lafı destekler şekilde başımdan geçen türlü türlü olumsuzlukların hepsini kafada bir kenara yazıyorum. Hepsinin belirtileri de detaylarda saklı oluyor. Ondandır diye düşünüyorum :)

Aynen öyle, içinde biriktirdiğin her türlü olumsuzluklar patlıyor :D bende de var o :D

Kapanmaz deniz mazarası var yaklaşık 1.3 ile 1.5 milyon arası istiyorlar diye hatırlıyorum. 10 veya 9. Katlarda var galiba.
benım butcem 500 olur yahu o kadar veremem ben . su andakı evı satıp orayı alabılırız oda ılerde benım ayrı eve cıkmamı baltalar bana guzel muhıtte 3 artı 1 cok eskı olmayan bır ev gerek aradıgım fıyatlara

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...