hacım kabullenelım hayatımızı kadınlar yonetır bız onlara ayak uyduruyoruz yalan mıYa ben iş bulmaya bulurum onun da bulmasi lazim cok ufak sehirler gelmez bize
hacım kabullenelım hayatımızı kadınlar yonetır bız onlara ayak uyduruyoruz yalan mıYa ben iş bulmaya bulurum onun da bulmasi lazim cok ufak sehirler gelmez bize
Yok ya o kadar değil. "Ama tecrübe yenen kazıkların toplamıdır" diye bir laf var ya, o lafı destekler şekilde başımdan geçen türlü türlü olumsuzlukların hepsini kafada bir kenara yazıyorum. Hepsinin belirtileri de detaylarda saklı oluyor. Ondandır diye düşünüyorum@berkertekin abi bana çevremde hep detaycı derler ama sen çok farklı bi boyutsun @pulusoglu 'nun yorumlara da imzamı atarım
Abi 500 e anca 2+1 oda pek güzel olmaz yani deniz görmez. Sana kızıltoprakdan verelim bak orda da benim dayı yeni yaptı bi bina her katta tek daire ve 3+1.site pek dusunmuyoruz aslında. benım ılk bakmak ıstedıgım yerler yıne goztepe suadıye cıvarları. ha bana dersenkı 3 artı 1 guzel cephede orta daırelerde sana 500 olur dusunuruz onuda belırteyım
Yalan diyen olursa inanmahacım kabullenelım hayatımızı kadınlar yonetır bız onlara ayak uyduruyoruz yalan mı
fıyat uygunmu tam olarak nerede kac mt kacıncı kat bılıyormusunAbi 500 e anca 2+1 oda pek güzel olmaz yani deniz görmez. Sana kızıltoprakdan verelim bak orda da benim dayı yeni yaptı bi bina.
Yok ya o kadar değil. "Ama tecrübe yenen kazıkların toplamıdır" diye bir laf var ya, o lafı destekler şekilde başımdan geçen türlü türlü olumsuzlukların hepsini kafada bir kenara yazıyorum. Hepsinin belirtileri de detaylarda saklı oluyor. Ondandır diye düşünüyorum
ahahaha abım bız cok gorduk aslanım deyıpte evde sut ıcenKılıbıklarda bu forumamı toplanmış ne..Nerde o eski masaya yumruğu vuran delükanlular
Kapanmaz deniz mazarası var yaklaşık 1.3 ile 1.5 milyon arası istiyorlar diye hatırlıyorum. 10 veya 9. Katlarda var galiba.fıyat uygunmu tam olarak nerede kac mt kacıncı kat bılıyormusun
Kılıbıklarda bu forumamı toplanmış ne..Nerde o eski masaya yumruğu vuran delükanlular
İkimizde sıcağı sevmiyoruz reis Kış insanıyız biz.oo 2ye düşmüş seçenekler niye soğuk iller onu anlamadım
Kapanmaz deniz mazarası var yaklaşık 1.3 ile 1.5 milyon istiyorlar.
Hemüde ekmek bile doğruyomahahaha abım bız cok gorduk aslanım deyıpte evde sut ıcen
Valla sevgilim yok rahatım derdim ama yanlizlıkta sıkıyor yav .Kılıbıklarda bu forumamı toplanmış ne..Nerde o eski masaya yumruğu vuran delükanlular
İkimizde sıcağı sevmiyoruz reis Kış insanıyız biz.
Boşuna mı kahveleri bile buzlu içiyorum ben
benım butcem 500 olur yahu o kadar veremem ben . su andakı evı satıp orayı alabılırız oda ılerde benım ayrı eve cıkmamı baltalar bana guzel muhıtte 3 artı 1 cok eskı olmayan bır ev gerek aradıgım fıyatlaraKapanmaz deniz mazarası var yaklaşık 1.3 ile 1.5 milyon arası istiyorlar diye hatırlıyorum. 10 veya 9. Katlarda var galiba.
500 bini sırf maltepe için demedi mi yav .adam 500 bine kadar diyo sen 1.5 milyon diyon ceyhun ne içtin
genel dıyorum olum mazdaya bınıyorum ben mazda500 bini sırf maltepe için demedi mi yav .