rüyana geleceğim...Herkese iyi geceler bende yatar![]()
Gel hele gel zaten bu aralar kafa sorunum çok bi sen eksiğidinrüyana geleceğim...
Sanki sen farklısın kardeş
Kanka benimki saçmaladı iyice beyinler bi milyon ç*ktür et beni.Sanki sen farklısın kardeş
Sana kafa at diyorum. Dinlemiyorsun. Kafa at aklı başına gelsin.Kanka benimki saçmaladı iyice beyinler bi milyon ç*ktür et beni.
Soruya cevap değil ama ürünün fotosu var mı? Birde nerede gördün? Gogıl beye yazdım ama ürünü bulamadım.soru gelıyor beyler. bır yapı marketınde sonax ın sprey seklınde 6 ay omurlu nano boya korumasını gordum kullanan bılen varmı ?
pardon hocam haklısınız urun bu http://www.hepsiburada.com/sonax-xt...3IdIhcOKkwryiGqSkgJEmDcceIo7X-W1FYaAtLc8P8HAQSoruya cevap değil ama ürünün fotosu var mı? Birde nerede gördün? Gogıl beye yazdım ama ürünü bulamadım.
Ürünle ilgili bunu buldum hocam. Bir bak istersen.
tesekkur ederım hocam fıyatına gore ıyı bır urun olarak duruyor bugun deneyeyım barıÜrünle ilgili bunu buldum hocam. Bir bak istersen.
Edit: Bunu da buldum.
Toplu taşıma kullanan Acun abime her beğeni bir helal olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 2403
Haftasonu gene işsizlik üzerimde![]()
Bu yeni kurallar bizim başlığa etki etmiyor bencesonuçta geyik başlığı. Geyiğin sınırı konusu olmaz o yüzden konudan saptığımız için ceza almayız
![]()
![]()