Beyler forumun en gevşek başlığı adından anlaşılacağı üzere bu başlık da, bu forumun unisex bir platform olduğunu unutmamak gerekir. Yardırıyoruz da, (varsa) forumdaki hanımefendilere ayıp etmeyelim 

bence buranın odtü makina mühendisliği fakültesinden farkı yok ama çok şey olmaz herhaldeBeyler forumun en gevşek başlığı adından anlaşılacağı üzere bu başlık da, bu forumun unisex bir platform olduğunu unutmamak gerekir. Yardırıyoruz da, (varsa) forumdaki hanımefendilere ayıp etmeyelim![]()
Yanlışlın var. Makina müh. lerinin çoğu kimya veya mimarlıktan kız arkadaş yapardı. Şuranın haline bakbence buranın odtü makina mühendisliği fakültesinden farkı yok ama çok şey olmaz herhalde![]()
1:45Ben geçenlerde bir hanfendi gördüm forumda adını hatırlamıyorum ama 27 28 yaşlarındaydı sanırım hatta düz yol gazcısı mıydı senkromeççi miydi neydi![]()
![]()
Ondan sonra forumun yarısı saat 2'de Taksim'devarsa bile ağır troll'dür dikkate almayınız gençler aman![]()
İzmir'de bir komşum vardı. Kız gerçek bir petrolhead idi. Bu forumdaysa kendisine buradan selam olsun.Kızlar ne yapsın bu forumu yav![]()
Benim de tanıdığım kendine petrolhead diyen arkadaşlarım var-dı ahduahauahİzmir'de bir komşum vardı. Kız gerçek bir petrolhead idi. Bu forumdaysa kendisine buradan selam olsun.![]()
Ta ki imzayı atana kadar ahahahBenim de tanıdığım kendine petrolhead diyen arkadaşlarım var-dı ahduahauah
Alarm geldi beyler çeki düzen verek kendimize2 tane dişi gördüm forumda. Bazı arkadaşlarımda giriyor aman diyeyim.