Ben de kaçıyorum beyler yavaştan.
İyi geceler herkese
İyi geceler herkese
Abi kardeşim üni.den dönüyor onu otogardan almam lazım
İyi geceler Sayın Dispatcher beyBen de kaçıyorum beyler yavaştan.
İyi geceler herkese
İyi geceler dadlı rüyalar babuşBen de kaçıyorum beyler yavaştan.
İyi geceler herkese
Kalk kalk nasıl dispaçırsın senSabah erken kalkmamı beklemeyin öğlene kadar uyurum büyük ihtimal hatta okullar açılana kadar bu durum uzayabilir
Bayiliodu cunku sana cocuklarSabah erken kalkmamı beklemeyin öğlene kadar uyurum büyük ihtimal hatta okullar açılana kadar bu durum uzayabilir
SAMANYOLU GALAKSİSİ İLE ANDROMEDA GALAKSİSİ ÇARPIŞTIĞINDA GÖRÜŞELİM SENİNLE MÜMKÜNSEKalk kalk nasıl dispaçırsın sen
KurcalamaaaaaBayiliodu cunku sana cocuklar
Ne ettim yav sadece numaranı istedimSAMANYOLU GALAKSİSİ İLE ANDROMEDA GALAKSİSİ ÇARPIŞTIĞINDA GÖRÜŞELİM SENİNLE MÜMKÜNSE
YAKLAŞIK 4MR YIL SONRA...
Paylaşmıyorum dedim ya kac kere mübarek din kardeşim benimNe ettim yav sadece numaranı istedim
Kurcalamaaaaa
Çok gizemlisin babaaaaPaylaşmıyorum dedim ya kac kere mübarek din kardeşim benim
Sen adamsın bak çözmüş benila yenge tatile girdi sabah 9da prensesin kaldırmasına gerek yok yenge ilgilenebilir artık kurcalama kısmı mı var beyni çalışan ve orhan babuşu tanıdığını iddaa eden herkes bunu bilir
Sen adamsın bak çözmüş beni
Yoksaaa yoksaaaa arşiv mi aboovKütüphane olayını anlatıcam yarın gece malzeme çıksın bize ahfjsfjshdh