Abicim sen de peruk meruk takıp kütüphaneciden al numarasını o zamanNe ettim yav sadece numaranı istedim
Abicim sen de peruk meruk takıp kütüphaneciden al numarasını o zamanNe ettim yav sadece numaranı istedim
Aksjdjdjskssj Sakaryada olan birini ayarlayalımAbicim sen de peruk meruk takıp kütüphaneciden al numarasını o zaman
Hafta içi her allahın günü sakaryaya gitmek zorundayım bari bi günüm anlam kazansınAksjdjdjskssj Sakaryada olan birini ayarlayalım
Zaten zorunlu olmadıkça gidilecek yer değil benceHafta içi her allahın günü sakaryaya gitmek zorundayım bari bi günüm anlam kazansın
Basma basma o yaraya okulu bırakacam yoksa...Zaten zorunlu olmadıkça gidilecek yer değil bence
Okula başlarken alınan arabam şuan 37 binde bunun yaklaşık 20 bin kilometresini okula gidip gelmekle yaptım daha 1,5 dönem bitti önümde daha çok uzun bir yol var...Bir de şunu bırakayım
Ekli dosyayı görüntüle 3645
Uykum gelmiş ya. 1 saattir bebek arabasıyla yemin törenini bağdaştırmaya çalışıyorum
20 ocak yemin töreni vs mevzularını sıkıntısız atlattık. Yarın ola hayrola
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fena değil fakat şanzıman kronik sorunlu deniyor, bagaj motoru yavaş, iç mekan kalitesi genel anlamda segmnetinde düşük, saklama gözleri falanda çok iyi değil, motoru da müsrif sayılabilir çünkü şehit içi 10 litre yakıyormua genel olarak 4 çeker sistemine pek efektif değil deniyor ama bi test etmek de lazım.@gtepro ceyhun CR-V Nasıl?Testte çok başarısız çıktı ama Çift turbo Dizel + 9 İleri zf var.2.0 TDI Tiguan 200 bine dayanmış..
E sahipleri gaz döküp yaksın o zamanFena değil fakat şanzıman kronik sorunlu deniyor, bagaj motoru yavaş, iç mekan kalitesi genel anlamda segmnetinde düşük, saklama gözleri falanda çok iyi değil, motoru da müsrif sayılabilir çünkü şehit içi 10 litre yakıyormua genel olarak 4 çeker sistemine pek efektif değil deniyor ama bi test etmek de lazım.
Valla bizde bi kaç tanıdık sordu ben abi boaver bekle yeni kasası 1 yıla kalmadan gelecek bekleyemezsen al tiguan geç dedim yada Kodiaq'ı bekle dedim. Adamlar Ötv gelecek diye 1.4 Tiguan aldılar.E sahipleri gaz döküp yaksın o zaman
Rav4 hiç fena değildi ama vergisi falan adamı çıldırtır o yüzden tercih edilesi bir araç değil.
Rav4 dizel olsa alınır. Fakat o motorlar çok üzücü.
Sen uyumadın mı yavGünaydın agalar
Uyudum 4.30-5 filandı işte 10 da geri kalktımSen uyumadın mı yav
He aynı uyumuşuz panpa benimde 5 di yattım. 10 da kalktım.Uyudum 4.30-5 filandı işte 10 da geri kalktım