Bu gece aşk odasında toplanalım mı ? Eğer foruma girebilirsem aşk hayatımla ilgili çok güzel haberler vericem sizlere
ooo yeeeee haydi hayırlısı başkan ))
Bu gece aşk odasında toplanalım mı ? Eğer foruma girebilirsem aşk hayatımla ilgili çok güzel haberler vericem sizlere
Kusura bakma hemşerim bu arada denizlide go kart var mı şimdi. Çok eskiden egs parkta vardı bi tane pisti cok güzeldi uzundu çocukluğumda giderdim babamlar yapmıştı bi kısmını ah ah çocukluk @alfhonso @Koraykaya @emert20
İşte baya baya önceydi bi ara teras parkta vardı alt otoparkta yalnız arabalar çok iyi değildi ama yerler kaygandı tam drift modunda stres atmak içindi ne yanlardık behh bi ara yaza doğru ayarlasak da burda bi etkinlik yapsak fena olmaz otopark olarakmaaalesef hemşerim yok Egs parkta fiii zaman önceydi yalnız baya eskidendi ))
dansözlü eğlence ayarlıcam ben sizeİşte baya baya önceydi bi ara teras parkta vardı alt otoparkta yalnız arabalar çok iyi değildi ama yerler kaygandı tam drift modunda stres atmak içindi ne yanlardık behh bi ara yaza doğru ayarlasak da burda bi etkinlik yapsak fena olmaz otopark olarak
Ahaha Yok abi ben almıyım uzak olsun hatun beni alnimun çatundan vurur hadansözlü eğlence ayarlıcam ben size
Ahaha Yok abi ben almıyım uzak olsun hatun beni alnimun çatundan vurur ha
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Araba boş oğlu boş 1. 2 boya pek iyi değil gibi. 3 boya olup hasar kaydı olmaya bilir. Bizim golf de de çamurluk boyalıydı ama hasar kaydı olmamiştı çünkü cebimizden yaptırmıştık. 4 sanki km düşürülmüş gibi geldi bana.https://www.sahibinden.com/ilan/vas...hMode=withStandardMode&hideSearchFilter=false
beyler şu ilana bi bakabilir misiniz yorumları alayım , bizim arkadaşı sonunda jetta almaktan vazgeçiriyorum sanırım.
@berkertekin abiii @gtepro sen de gel
Araba boş oğlu boş 1. 2 boya pek iyi değil gibi. 3 boya olup hasar kaydı olmaya bilir. Bizim golf de de çamurluk boyalıydı ama hasar kaydı olmamiştı çünkü cebimizden yaptırmıştık. 4 sanki km düşürülmüş gibi geldi bana.
Xenon led far, RNS 510 ekran, dynaudio ses sistemi, deri alcantara koltuklar, ahşap trim, 17 veya 18 jant, acc, çarpışma önleme, elektrikli bagaj kapağı, koltuk ısıtma, elektrikli arka perde ve manuel cam perdeleri, ısıtmalı ön cam, adaptif şasi, renkli bilgilendirme ekranı, geri görüş kamerası, katlanan elektrikli aynalar ve otomatik park pilot.eyvallah ceyhunum, boşluk mevzusunu açabilirmisin neler eksik mesela
oooo eyvallah ceyhunumXenon led far, RNS 510 ekran, dynaudio ses sistemi, deri alcantara koltuklar, ahşap trim, 17 veya 18 jant, acc, çarpışma önleme, elektrikli bagaj kapağı, koltuk ısıtma, elektrikli arka perde ve manuel cam perdeleri, ısıtmalı ön cam, adaptif şasi, renkli bilgilendirme ekranı ve sunroof.
Ha sen şimdi illa diyon ki, kardeş ben ben seni öldürmem ama öldürtme potansiyeline sahibimben ayarlarım sen merak etme
Daha duzenleme yaptım onlarada bak abi . Ne demek.oooo eyvallah ceyhunum
Daha duzenleme yaptım onlarada bak abi . Ne demek.
hahahahah estağfurullahHa sen şimdi illa diyon ki, kardeş ben ben seni öldürmem ama öldürtme potansiyeline sahibim
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dur abi daha da var. Elektrikli hafızalı koltuklar, keyless go (anahtarsız giriş ve çalıştırma), premium telefon bağlantısı ve home link (entegre garaj kumandası).oooo eyvallah ceyhunum
Tamam la hatırladım
Ben orasını hiç düşünmemiştim Neyse anlatmayayım bari merak edinTamam la hatırladım
İyi şeyler olduysa yazma nazar falan değer bak