No brain
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
No brain
ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sa millet
Gece anlatırım ya simdi muhabbet dönmez
Selamun aleykum beyler bugun geç mi geldm ne
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aksamdan kalma yokta 1 haftadır gece gec yatıyorum e is var bide kalk 6 bucuk bayadır uykusuzdum saat 1 den sonra kalktmValla herkes dün akşamdan kalma galiba benim gibi, ya da cumartesi keyfinde kimse görülmüyor ortalıklarda
Aksamdan kalma yokta 1 haftadır gece gec yatıyorum e is var bide kalk 6 bucuk bayadır uykusuzdum saat 1 den sonra kalktm
Ben uyku duzenini yerine getirmek icin 1 sene ugrastım sabah kalkamıyodum sagolsun hatun sabah beni uyandırıp tekrar yatıyodu isten atılma noktasına gelmistim gec kalmaktan bu duzen iyidir olsun devam et benceen iyisini yapmışsın valla boşver, bende alışkanlık var kaçta yatarsam yatayım sabah 8de en geç kalkıyorum akşama kadar uyukluyorum haliyle
Ben uyku duzenini yerine getirmek icin 1 sene ugrastım sabah kalkamıyodum sagolsun hatun sabah beni uyandırıp tekrar yatıyodu isten atılma noktasına gelmistim gec kalmaktan bu duzen iyidir olsun devam et bence
Universiteye kadar gece uyumazdm sabaha karsı 2 saat yatar kalkardım universitede nasıl olduysa uykuya bi alıstım sonuc bu. Eski halime donmek icin ugrasıyorum da olmuyo napmak lazım ki az uykuyla yetinmek icinorası doğru bak, çalıştığım dönemlerde gece dilediğim saate kadar dışarlarda gezebiliyordum
Universiteye kadar gece uyumazdm sabaha karsı 2 saat yatar kalkardım universitede nasıl olduysa uykuya bi alıstım sonuc bu. Eski halime donmek icin ugrasıyorum da olmuyo napmak lazım ki az uykuyla yetinmek icin
İste o cok zor bendeki kafa yorgunlugu bedenen yorulsam uzatırım ayakları dinlenirim de zihni bosaltmak cok zor oluyoGündüz çok yorulmamak lazım )
İste o cok zor bendeki kafa yorgunlugu bedenen yorulsam uzatırım ayakları dinlenirim de zihni bosaltmak cok zor oluyo
en iyisi bi go karta gidip 3 5 tur atmak. Rahatlatır insanı.İste o cok zor bendeki kafa yorgunlugu bedenen yorulsam uzatırım ayakları dinlenirim de zihni bosaltmak cok zor oluyo
Beyler nerelerdesiniz yav hiç sesiniz çıkmıyor
ben de iyi işte telin şarjı 5 koptum kopacam.takılıyoruz senden naber )))