Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
82a54938daaaf443bc91129da960043f.jpg

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
No brain:confused:

Alfa Romeo Giulia fiyatları ise şu şekilde;
2.0lt turbo benzin I4 200ps Super: 278.000 TL
2.0lt turbo benzin I4 280ps Veloce: 323.000 TL
2.9lt twin-turbo benzin V6 510ps Quadrifglio Verde (QV): 646.000 TL

Vay arkadaş...

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aksamdan kalma yokta 1 haftadır gece gec yatıyorum e is var bide kalk 6 bucuk bayadır uykusuzdum saat 1 den sonra kalktm :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en iyisini yapmışsın valla boşver, bende alışkanlık var kaçta yatarsam yatayım sabah 8de en geç kalkıyorum akşama kadar uyukluyorum haliyle

en iyisini yapmışsın valla boşver, bende alışkanlık var kaçta yatarsam yatayım sabah 8de en geç kalkıyorum akşama kadar uyukluyorum haliyle
Ben uyku duzenini yerine getirmek icin 1 sene ugrastım sabah kalkamıyodum sagolsun hatun sabah beni uyandırıp tekrar yatıyodu isten atılma noktasına gelmistim gec kalmaktan :D bu duzen iyidir olsun devam et bence :D

Ben uyku duzenini yerine getirmek icin 1 sene ugrastım sabah kalkamıyodum sagolsun hatun sabah beni uyandırıp tekrar yatıyodu isten atılma noktasına gelmistim gec kalmaktan :D bu duzen iyidir olsun devam et bence :D

orası doğru bak, çalıştığım dönemlerde gece dilediğim saate kadar dışarlarda gezebiliyordum

orası doğru bak, çalıştığım dönemlerde gece dilediğim saate kadar dışarlarda gezebiliyordum
Universiteye kadar gece uyumazdm sabaha karsı 2 saat yatar kalkardım universitede nasıl olduysa uykuya bi alıstım sonuc bu. Eski halime donmek icin ugrasıyorum da olmuyo napmak lazım ki az uykuyla yetinmek icin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...