İlla söyleyelim mi Akıyor maşallah akıyor. Nezih ve keyifli bir memleket.Ne alaka yahu nesi var izmirin )
İlla söyleyelim mi Akıyor maşallah akıyor. Nezih ve keyifli bir memleket.Ne alaka yahu nesi var izmirin )
Abiler gelin izmir guzeldir her yanıyla ayrıca bobrek tası varsa ona tedavi var dogal yollardan ha derseniz ki bi denizli yapar mı tabiki denizli bambaskaİlla söyleyelim mi Akıyor maşallah akıyor. Nezih ve keyifli bir memleket.
Altına imzamı atarım valla.Abiler gelin izmir guzeldir her yanıyla ayrıca bobrek tası varsa ona tedavi var dogal yollardan
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ahaha abi adamların hakkını yemeyelim yapıyolar da 1 ay sonra ilk yagmurda yol eriyip cukur olusturuyoAltına imzamı atarım valla.
30 yaşıma kadar hiçbir şey olmamıştı, 30'umdan sonra doğal böbrek ilacını bırakıp İzmir'den İstanbul'a taşınınca kum döktüm.
Yok ben onu dememiştim de... neyse artık..Ahaha abi adamların hakkını yemeyelim yapıyolar da 1 ay sonra ilk yagmurda yol eriyip cukur olusturuyo
Abiler gelin izmir guzeldir her yanıyla ayrıca bobrek tası varsa ona tedavi var dogal yollardan ha derseniz ki bi denizli yapar mı tabiki denizli bambaska
İlla söyleyelim mi Akıyor maşallah akıyor. Nezih ve keyifli bir memleket.
İzmirde cevreyolu ve belli ana yollar haric berbat ya. Bergamayı zaten saymıyorum insanlar artık alt takım yapmaktan bıkmıs hicbiri yaptırmıyoduDenizli'nin yolları malum.... Tvlerde sürekli duyduğunuz yol yaptılar yol yaptık deyimi denizliden geliyor 10 senedir bütün ara sokaklar ana yollar 3 günde bi açılıp kapanıyor.
Abi istanbul mu izmir mi daha kötü o yönden Ben izmir'e bayılıyorum abi yav, medeniyet be abi
Şimdi ben buna bir benzetmeyle cvp versem cuk oturur. Teşbihte hata olmaz ama forum bunu kaldıramayabilir. Hala uyarım bile yokDenizli'nin yolları malum.... Tvlerde sürekli duyduğunuz yol yaptılar yol yaptık deyimi denizliden geliyor 10 senedir bütün ara sokaklar ana yollar 3 günde bi açılıp kapanıyor.
Abi istanbul mu izmir mi daha kötü o yönden Ben izmir'e bayılıyorum abi yav, medeniyet be abi
Abi samsunun yeri de ayrı simdiİzmir güzel şehirdir.Hatta bence türkiyede yaşanılacak 3-4 şehirden biridir.
O 3-4 Şehrin içinde samsunda var zatenAbi samsunun yeri de ayrı simdi
Samsun karadenizin izmiridir diye düşünüyorum yanlış mıyım hocamO 3-4 Şehrin içinde samsunda var zaten
DoğrusunSamsun karadenizin izmiridir diye düşünüyorum yanlış mıyım hocam
Eyvallah abi daha güzelleri yolda sen merak etme .Ceyhun sümbül testiniz eglenceli olmuş sıkılmadan izledim
@gtepro
Yavaş ilerle biraz..Bu yaşta bu kadar bilgi,iyi iş çıkarmak fazla otopark'ı mı batıracanEyvallah abi daha güzelleri yolda sen merak etme .
hocam rekabet ıyıdırYavaş ilerle biraz..Bu yaşta bu kadar bilgi,iyi iş çıkarmak fazla otopark'ı mı batıracan
Elde imkanımız var be abi yoksa yapamayız. Otopark ın izinden abi otopark bizim için bir ikon. Merak ettiğiniz Mercedes modellerini bana söylerseniz sevinirim.Yavaş ilerle biraz..Bu yaşta bu kadar bilgi,iyi iş çıkarmak fazla otopark'ı mı batıracan
AdamsınElde imkanımız var be abi yoksa yapamayız. Otopark ın izinden abi otopark bizim için bir ikon. Merak ettiğiniz Mercedes modellerini bana söylerseniz sevinirim.
O 3-4 Şehrin içinde samsunda var zaten