Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Altına imzamı atarım valla.
30 yaşıma kadar hiçbir şey olmamıştı, 30'umdan sonra doğal böbrek ilacını bırakıp İzmir'den İstanbul'a taşınınca kum döktüm. :D
Ahaha :) abi adamların hakkını yemeyelim yapıyolar da 1 ay sonra ilk yagmurda yol eriyip cukur olusturuyo :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abiler gelin izmir guzeldir her yanıyla ayrıca bobrek tası varsa ona tedavi var dogal yollardan :) ha derseniz ki bi denizli yapar mı tabiki denizli bambaska :)

Denizli'nin yolları malum.... Tvlerde sürekli duyduğunuz yol yaptılar yol yaptık deyimi denizliden geliyor 10 senedir bütün ara sokaklar ana yollar 3 günde bi açılıp kapanıyor.

İlla söyleyelim mi :D Akıyor maşallah akıyor. Nezih ve keyifli bir memleket. :)

Abi istanbul mu izmir mi daha kötü o yönden :D Ben izmir'e bayılıyorum abi yav, medeniyet be abi :D

Denizli'nin yolları malum.... Tvlerde sürekli duyduğunuz yol yaptılar yol yaptık deyimi denizliden geliyor 10 senedir bütün ara sokaklar ana yollar 3 günde bi açılıp kapanıyor.

Abi istanbul mu izmir mi daha kötü o yönden :D Ben izmir'e bayılıyorum abi yav, medeniyet be abi :D
İzmirde cevreyolu ve belli ana yollar haric berbat ya. Bergamayı zaten saymıyorum insanlar artık alt takım yapmaktan bıkmıs hicbiri yaptırmıyodu

Şimdi ben buna bir benzetmeyle cvp versem cuk oturur. Teşbihte hata olmaz ama forum bunu kaldıramayabilir. Hala uyarım bile yok :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...