Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Begendinmi tatlim

raw

Opsiyon listesi nedir?Dynaudio felan varmı?
Dynaudio ses sistemi, sunroof, uzun far asistanı, hayalet ekran, 8 inç discover pro media sistemi, premium lastik basınç sensörü, premium bleutooth bağlantı sistemi, ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı direksiyon, şehir içi acil fren sistemi, elektrikli bagaj kapağı, anahtarsız giriş (easy open paketi), metalik renk, manuel yan perdeler, elektrikli arka cam perdesi, ses yalıtımlı camlar, ek arka hava yastığı, 230 volt bagajda soket, ek arka hava yastıkları, geri görüş kamerası ve bagaj koruma havuzu. Unuttuğum 1 2 donanım daha olabilir ama aklımda bunlar kalmış.

Son düzenleme:

Passat'da da klima yı dokunmatik olarak ayarlayabileceğimiz ekran varmış az önce kurcalarken buldum :eek::eek:
Olm hayatımda vw arabam olmadı, bunu ben bile biliyorum :D Hatta Pioneer'ın vw uyumlu double din bazı modelleri var, bu arayüzleri olmayan donanımlara bile getiriyor.
Daha asortik detayları bekliyorum senden Ceyhun. VW fanboyu yapacak yeni bilgiler bul bana. :)

Dynaudio ses sistemi, sunroof, uzun far asistanı, hayalet ekran, 8 inç discover pro media sistemi, premium lastik basınç sensörü, premium bleutooth bağlantı sistemi, ısıtmalı ön koltuklar ve ısıtmalı direksiyon, şehir içi acil fren sistemi, elektrikli bagaj kapağı, anahtarsız giriş, elektrikli bagaj kapağı (easy open paketi), metalik renk, manuel yan perdeler, elektrikli arka cam perdesi, ses yalıtımlı camlar, ek arka hava yastığı, 230 volt bagajda soket, ek arka hava yastıkları, geri görüş kamerası ve bagaj koruma havuzu. Unuttuğum 1 2 donanım daha olabilir ama aklımda bunlar kalmış.
Güzel..:)

Ön tampona taktıkları ne öyle?
Yüksekliği ayarlanabilir ön spoiler için öyle hidrolik kollar takıyorlar. Normal yollarda giderken dağılmasın diye standart tampon yüksekliğine yakın bir yere kadar çıkıyorlar. Ama kapışma, pist vb mevzular olursa pssst diye içeriden bir kumandayla indiriyorlar. Ha ben bunun çalışan örneğini sadece bir tane Fiesta Mk7'de gördüm, diğerleri hep yalandı :)

Yüksekliği ayarlanabilir ön spoiler için öyle hidrolik kollar takıyorlar. Normal yollarda giderken dağılmasın diye standart tampon yüksekliğine yakın bir yere kadar çıkıyorlar. Ama kapışma, pist vb mevzular olursa pssst diye içeriden bir kumandayla indiriyorlar. Ha ben bunun çalışan örneğini sadece bir tane Fiesta Mk7'de gördüm, diğerleri hep yalandı :)

yohartık o neymiş öyle :D :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...