@muhip reis sende gel eskiyi yaad edelim. Muhabbet çevirelim. Bmw nin frenleri nasıl bitirdin anlat hele.
2 hoparlör atarız ya sıkıntı değilSes sistemi stok olsun f30 olsun aga dert mi bu bee![]()
Dert gibi dert be hocam o kadar kötü ki sanırsın Linea yav :/ Öyle bir arabam olsa birde öyle ses sistemi olsa ki ben müzik dinlemeyi seven biriyim heralde arabada kulaklıkla dinlerimSes sistemi stok olsun f30 olsun aga dert mi bu bee![]()
2 hoparlör atarız ya sıkıntı değil
Ahdhahdhahs benim omuzlarımda apolet oluyor canımssssORHAN OLMASIN BU
@ctanguner reis sen nerelerdesin tantuni dükkanı açıp kaçtın mı naptin?![]()
Bizden bahsediyorsunuz herhalde bir sorun mu var gençler![]()
Ya getir 4 kaliteli hoparlör tweeterlaro doldururuz sub amfi filan yeter ki f30 olsun awkDert gibi dert be hocam o kadar kötü ki sanırsın Linea yav :/ Öyle bir arabam olsa birde öyle ses sistemi olsa ki ben müzik dinlemeyi seven biriyim heralde arabada kulaklıkla dinlerim![]()
aynen ya trafiğe denk gelsende bişeyler yap be abi@sinan abi bize ralli anılarıni anlat muhabbet edelim.
Golf mü la bu sağına soluna hoparlor koycan. Şey kadar hoparlor yerleri var sonradan yapılan eklemeler hiç başarılı olmuyor, tesisatı sisteme bağlanması vs. Alıcaksın Harman Kardon lu başın ağrımayacak.Ya getir 4 kaliteli hoparlör tweeterlaro doldururuz sub amfi filan yeter ki f30 olsun awk
Kitap alacam canıııım diyecekOrhan baba çarşamba günü evden ne diyerek çıkacak acaba![]()
İş görüşmeshfhahxbzdhsOrhan baba çarşamba günü evden ne diyerek çıkacak acaba![]()
Mahmut usta var halleder sikinti yokGolf mü la bu sağına soluna hoparlor koycan. Şey kadar hoparlor yerleri var sonradan yapılan eklemeler hiç başarılı olmuyor, tesisatı sisteme bağlanması vs. Alıcaksın Harman Kardon lu başın ağrımayacak.![]()
Orhan baba çarşamba günü evden ne diyerek çıkacak acaba![]()
İş görüşmeshfhahxbzdhs